Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Krups onderdelen

Krups onderdelen en accessoires

Krups onderdelen

Krups maakt unieke keuken apparaten en andere huishoudelijke machines. Met name bekend van Krups zijn de verschillende koffiezetapparaat modellen en de thuistap varianten.

Krups en Nescafé: Dolce Gusto

Op de koffiezetapparaat markt is Krups ook de samenwerking met Nescafé aangegaan. Deze direct herkenbare koffiezetapparaten zijn uitgebracht onder de merknaam Dolce Gusto. Voor specifieke Dolce Gusto onderdelen klik je beter door naar ons Dolce Gusto onderdelen assortissement.

Krups Nespresso

Als je specifiek op zoek bent naar onderdelen voor uw Nespresso koffiezetapparaat van Krups, dan verwijzen we jou graag door naar ons Nespresso onderdelen assortissement.

Beertender

De allerbekendste thuistap om zelf thuis een fris koud biertje mee te tappen, is de Beertender van Krups. De Beertender is zelfs een instant klassieker onder de thuistap apparaten en andere modellen worden ook vaak 'Beertender' genoemd. We hebben echter natuurlijk ook voor andere merken en typen thuistap apparaten de benodigde onderdelen in ons assortissement. Dus mocht er iets kapot zijn of vervangen moeten worden: geen nood, jij tapt weer een lekker glaasje bier voor je het weet! Voor deze onderdelen kijk je het beste onder ons gespecialiseerde thuistap assortissement.

Welk Krups apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Krups apparaat jij bezit, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Krups onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Onderdelen van Krups nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!