Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Lamellenfrees onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw lamellenfrees

Of kies een categorie
Alle lamellenfrees merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De lamello biscuit

Iedereen die net met houtbewerking omspringt kent ze wel, de 'lamello' of lamellen-verbinding. Deze 'biscuit' waar Lamello het patent op heeft, past met wat houtlijm perfect in het voorgefreesde gat en zorgt ervoor dat hout op een nette manier samengevoegd kan worden zonder het gebruik van lelijke schroeven of andere uitwendig zichtbare verbindingen. Maar als jij zelf aan het hobby'en bent - bijvoorbeeld een prachtige zelf ontworpen kast aan het bouwen - dan heeft niemand dat voorgefreesdegat, eh, voorgefreesd. Dat moet jij zelf doen, met de lamellenfrees, zoals dit specifieke apparaat genoemd wordt. Een roterend freesblad slijpt precies de biscuit-vorm in jouw hout op de plek waar jij wil, en het apparaat is zo ontworpen dat je voorzichtig de frees voor- en achteruit kunt schuiven naar het te frezen hout toe. Een kind kan de was doen! leuk weetje: wist je dat de uitvinder van de Lamello biscuit snipverkouden en met oorpijn onder de pijnstillers zat toen hij het idee ervoor bedacht? Ze zijn er inmiddels in talloze handige varianten en in 2004 werd de lamel nog in een expositie geëerd als een van de meest bescheiden innovaties van de 20e eeuw. Echte vakmannen zullen het daar wel mee eens zijn: zo'n lamel is in veel situaties toch maar handig om bij de hand te hebben!

Onderdelen en accessoires voor jouw lamellenfrees bestellen

Dan moet natuurlijk wel jouw freesblad niet zwaar versleten zijn. Of de accu zijn beste tijd gehad hebben... We hebben voor jou vervangende frijsscheef bladen en oplaadbare accu's voor de lamellenfrees op voorraad liggen zodat dit geen probleem hoeft te zijn. En je zult zelf zien dat bij het freesblad ook gewoon nieuwe lamello's te bestellen zijn, mochten die bijna op zijn. Je kunt met enkele muisklikken en even wachten gewoon verder met jouw nette houtwerk. De rest regelt Fiyo, de compleetste onderdelen webwinkel voor de klussende vakman, gewoon voor jou.

Welke lamellenfrees heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke lamello verbinding frees, moet je eerst even op het merk van jouw freesmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw lamellenfrees.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer