Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Lasapparaat onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw lasapparaat

Of kies een categorie
Alle lasapparaat merken (van a t/m z)

Lasapparaat kapot?

Als er metalen aan elkaar gesmolten moeten worden, gebruikt men daarvoor een lasapparaat. Dit is in feite een transformator die een hoge spanning aan de laselektrode levert, waardoor een lasboog (ook wel vlamboog genoemd) ontstaat die de metalen smelt. Daardoor kun je metalen met elkaar fuseren. Een lasverbinding, dus waarbij twee metalen effectief samengesmolten zijn, is een enorm sterke verbinding, onvergelijkbaar met andere verbindingen zoals bij solderen of lijmen. Als twee metalen écht stevig aan elkaar moeten zitten, is een lasapparaat onmisbaar. Daarom kan het toch wel een groot probleem zijn als er iets kapot is aan een lasapparaat, want andere verbindingen (zoals schroeven of solderen) zijn gewoon soms niet sterk genoeg.

Onderdelen en accessoires voor lasapparaten

Dus als je op zoek bent naar vervangende onderdelen voor uw lasapparaat, of naar accessoires om dit nuttige apparaat nog breder in te kunnen zetten, dan zit je bij Fiyo, de compleetste onderdelenwinkel van Nederland, aan het goede adres. We leveren je snel en voornamelijk uit eigen voorraad elk gewenst onderdeel voor jouw lasapparaat, nieuw en in veel gevallen door de fabrikant zelf vervaardigd. Ook bieden we budgetvriendelijke alternatieven die hoogwaardig van dezelfde kwaliteit zijn als de originele onderdelen die bij jouw lasapparaat zaten.

Welk lasapparaat heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke lasapparaat, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw lasapparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer