Lasapparaat onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw lasapparaat

Lasapparaat kapot?

Als er metalen aan elkaar gesmolten moeten worden, gebruikt men daarvoor een lasapparaat. Dit is in feite een transformator die een hoge spanning aan de laselektrode levert, waardoor een lasboog (ook wel vlamboog genoemd) ontstaat die de metalen smelt. Daardoor kun je metalen met elkaar fuseren. Een lasverbinding, dus waarbij twee metalen effectief samengesmolten zijn, is een enorm sterke verbinding, onvergelijkbaar met andere verbindingen zoals bij solderen of lijmen. Als twee metalen écht stevig aan elkaar moeten zitten, is een lasapparaat onmisbaar. Daarom kan het toch wel een groot probleem zijn als er iets kapot is aan een lasapparaat, want andere verbindingen (zoals schroeven of solderen) zijn gewoon soms niet sterk genoeg.

Onderdelen en accessoires voor lasapparaten

Dus als je op zoek bent naar vervangende onderdelen voor uw lasapparaat, of naar accessoires om dit nuttige apparaat nog breder in te kunnen zetten, dan zit je bij Fiyo, de compleetste onderdelenwinkel van Nederland, aan het goede adres. We leveren je snel en voornamelijk uit eigen voorraad elk gewenst onderdeel voor jouw lasapparaat, nieuw en in veel gevallen door de fabrikant zelf vervaardigd. Ook bieden we budgetvriendelijke alternatieven die hoogwaardig van dezelfde kwaliteit zijn als de originele onderdelen die bij jouw lasapparaat zaten.

Welk lasapparaat heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke lasapparaat, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw lasapparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer