Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Laurastar onderdelen

Kies jouw Laurastar apparaat

Laurastar strijkijzer onderdelen en accessoires

Laurastar: innovatieve strijkijzers

Het Zwitserse topmerk Laurastar is wereldberoemd om haar innovatieve strijkijzers. Dit zijn geen gewone strijkijzers, maar vernieuwende stoomsystemen, ontwikkeld in samenwerking met beroemde mode-ontwerpers en andere experts op het gebied van gevoelige stoffen en mooie materialen.

Zwitserse topkwaliteit, samenwerking met topontwerpers

De strijkijzers van Laurastar bieden dan ook een strijkervaring alsof je met je exclusieve outfit naar de stomerij bent geweest. Ook de strijkplanken van Laurastar zijn geen simpele uitklapplanken: over alles is tot in de puntjes nagedacht. Zwitserse technologische vernieuwing in een oogstrelend jasje, dat is een Laurastar stoomgenerator.

Onderdelen en accessoires voor uw Laurastar stoomsysteem

Elke eigenaar van een Laurastar strijkijzer - als je een Laurastar nog een 'strijkijzer' mag noemen - is zuinig op zijn topapparaat. Desalniettemin kan er altijd iets beschadigd raken, of wil je wellicht eens wat accessoires aanschaffen of vervangen. Omdat we zelf ook liefhebber zijn van deze superdeluxe stoomgeneratoren bieden we bij Fiyo een uitgebreid assortiment van Laurastar onderdelen en accessoires. Snel besteld, vlug geleverd. Zodat jij nooit lang zonder de topkwaliteit strijkervaring hoeft te zitten die een echte Laurastar jou biedt.

Zit jouw Laurastar onderdeel of accessoire er niet bij?

Kijk daarom snel in ons aanbod of jouw gewenste onderdeel of accessoire erbij zit, of dat we wellicht nog een Laurastar accesoire aanbieden waar jij nooit bij stilgestaan had. En zit wat jij zoekt er niet tussen? Neem dan zeker even contact met ons op via de service desk. Vaak kunnen we nog via onze leveranciers aan onderdelen of accessoires komen die nog niet in onze webshop te vinden zijn. Een groot voordeel van onze partnership met Laurastar. Aarzel dus niet en bestel vandaag nog!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!