Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Lavazza onderdelen

Kies jouw Lavazza apparaat

Lavazza: Koffie sinds 1895!

Het bekende Italiaanse merk Lavazza is niet alleen een wereldberoemd merk, het is ook een vrij historisch bedrijf, dat al in 1895 opgericht werd. En wel door de man naar wie het vernoemd werd: Luigi Lavazza. Daarom heet Lavazza eigenlijk voluit Luigi Lavazza S.p.A., maar op de bekende apparaten van deze koffiebrander staat kortweg Lavazza. De koffie is uniek en veelzijdig, gemengd uit de beste koffiesoorten vanover de hele wereld, in unieke proporties tot elkaar gebaseerd op de beste eigenschappencombinaties. En bij die heerlijke Lavazza koffie hoort ook natuurlijk een goed koffiezetapparaat! Net als andere oudere koffiemerken heeft ook Lavazza kwalitatief hoogwaardige koffiezetapparaat modellen ontwikkeld op basis van decennia (in feite eeuwenlange) ervaring.

Lavazza koffiezetapparaat onderdelen

Bij Lavazza, ook als merk, draait alles om beleving, om genieten. Zo houdt Lavazza zich ook bezig met kunst op hun beroemde kalenders, design aan hun koffiezetapparaten. Voor horeca-ondernemers heeft Lavazza een enorm assortiment aan keukenapparatuur en koffiezetapparaten die variëren van versgemalen koffie tot slow food bereiding. Als het kwaliteit in een smaakvol jasje moet zijn, dan staat er al snel Lavazza op. Met het oog op de toekomst zet Lavazza enorm in op duurzaamheid en vermindering van de belasting voor het milieu. En Fiyo deelt dit streven: het is prima mogelijk de druk op de groeiende afvalberg te verminderen. Soms hoef je slechts een onderdeeltje te vervangen!

Lavazza voor horeca of voor thuis?

Omdat Lavazza haar aanbod op twee segmenten verdeeld heeft, is het allereerst belangrijk om te bepalen of je een apparaat voor het Lavazza thuissegment hebt (dus voor particuliere keukens) of voor professionele ondernemingen. De eisen die een gemiddelde horeca-onderneming aan haar voedsel- en koffieapparaten stelt, zijn natuurlijk anders dan die van de thuisgebruiker. Daarom moet je, om het juiste Lavazza onderdeel te vinden, voor jezelf bepalen:

  • Heb je een Lavazza koffiezetapparaat voor thuisgebruik, klik dan op bovenstaande categorie om jouw specifieke koffiezetter te vinden;

  • Heb je een commercieel (professioneel) Lavazza apparaat, klik dan hier

In no-time uw Lavazza onderdelen online besteld

Bij Fiyo bestel je jouw Lavazza onderdelen snel en eenvoudig. Enkele klikken en het gewenste product zit in je webshop winkelmandje. Nog een paar klikken en je hebt jouw bestelling ingediend en betaald. Vanaf daar zetten wij alles in het werk om jouw Lavazza onderdeel zo snel mogelijk aan jou op te sturen. Omdat Lavazza zo'n populair merk is, proberen we zoveel mogelijk uit eigen voorraad te leveren, wat snellere levertijden garandeert. Kun je echter niet vinden in ons aanbod wat je zoekt, stel ons ook gerust eens een vraag. Via onze vele leveranciers kunnen we vaak nog moeilijk te vinden onderdelen speciaal voor jou bestellen. Je hoeft het ons maar te vragen, wij helpen je graag!

Onderdelen van Lavazza nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer