Lintzaag onderdelen en accessoires

Of kies een categorie
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De lintzaag, de zaag die door blijft gaan

Kijk, een lintzaag, dat is natuurlijk het serieuze werk. Deze grote apparaten draaien een groot cirkelvormig zaaglint van enkele meters rond en maken het zagen van hout en andere materialen een kwestie van niets. Het onderste wiel bedient dit zaaglint zo dat het van boven naar beneden draait, dus met de zaagtanden omlaag, wat voorkomt dat er aan het hout getrokken wordt. De ene plank na de andere duw jij moeiteloos en veilig door het roterend zaaglint heen en je krijgt een snel en strak gezaagd resultaat. Vooral mensen die veel te zagen hebben, zullen een lintzaag neerzetten, maar dan is deze ook direct van onmetelijke waarde. Zolang het lint kan draaien, kun jij zagen, en je hoeft tenminste niet aan te klungelen met een cirkelzaag of ander minder handige apparatuur. Moet er even flink wat gezaagd worden, geen probleem voor jou.

Onderdelen en accessoires voor lintzaagmachines

Vroeg of laat moet elk zaaglint vervangen worden, want als deze te bot wordt, is er het risico dat deze breekt, met alle veiligheidsrisico's van dien. En je wil natuurlijk wel jouw vingers behouden, voorzichtig als je met dit apparaat omspringt. Dus het lint moet met regelmaat vernieuwd worden. Maar er kan natuurlijk ook een bedieningsknop afbreken of kwijtraken. Of de zaagband moet vervangen worden wegens slijtage. Al deze dingen kunnen gebeuren: geen apparaat blijft voorgoed als nieuw functioneren. Of misschien zoek je een smaller zaagblad (zaaglint) om mooie bochten te maken, zoals bij een figuurzaag? Fiyo heeft alles wat jij kunt zoeken voor jouw lintzaag.

Welke lintzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke zaagmachine, moet je eerst even op het merk van jouw lintzaag klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw lintzager.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer