Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Luchtreiniger onderdelen

De luchtreiniger: van levensbelang!

Is er iets crucialer in het leven dan ademen? We doen het zo lang we leven, en hoe gezonder de lucht, hoe langer we dit vol zullen kunnen houden. Nu hoeven we je niets te vertellen over de luchtkwaliteit van deze postindustriële tijden, met overal wegen vol auto's en vrachtwagens, waarin het zelfs temidden van een groot natuurgebied soms nog lastig is om frisse lucht te vinden. Niet voor niets hebben zovelen last van ziekten en andere aandoeningen aan de luchtwegen. Voor deze mensen, en voor iedereen die zijn of haar longen koestert, is de luchtreiniger een apparaat van levensbelang. Middels slimme reinigingstoepassingen wordt de lucht in je woning of appartement grondig gefilterd zodat je enkel de gezonde lucht overhoudt. Een hele verademing!

Wisselstukken of filters voor je luchtreiniger

Om te zorgen dat de luchtreiniger goed blijft functioneren moet deze natuurlijk goed onderhouden worden. Dat betekent dat regelmatig de filters vervangen moeten worden. Als die immers het vuil opvangen, raken ze verstopt, met als gevolg dat de airwasher steeds minder goed reinigt en de motor steeds harder moet werken (en hierdoor sneller kapot gaat). De watersystemen van de luchtreiniger moeten met regelmaat ontkalkt worden zodat deze soepel blijven stromen. En zo zijn er meer zaken die geregeld onderhoud behoeven om je luchtreiniger goed te laten doen werken. Als er dan toch iets kapot aan het luchtreinigingsapparaat gaat, is dit doorgaans ook eenvoudig te vervangen, tot zelfs de aandrijving toe. Dus om ook je luchtreiniger een lange adem te gunnen, kun je gelukkig bij Fiyo terecht!

Luchtreiniger onderdelen of onderhoud nodig? Wij helpen u graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!