Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Magimix onderdelen

Kies jouw Magimix apparaat

Onderdelen Magimix

Magimix: sinds 1963 een revolutie in de keuken!

In 1963 deed Pierre Verdun, een catering apparatuur verkoper, de wereld versteld staan toen hij het allereerste Magimix keukenapparaat introduceerde, de nu legendarische Magimix Robot-Coupe, in Bourgogne. Deze food processor, die volledig in Frankrijk geproduceerd werd én wordt, veranderde alles door in een handomdraai eten in brokjes te hakken. In de opeenvolgende jaren kwam er het multifunctionele keukenapparaat van Magimix, het eerste model eiwitklopper, de eerste dubbele wand waterkoker en veel meer.

Magimix keukenmachines en meer

Natuurlijk is dit bedrijf, wereldleider op het gebied van vernieuwende apparaten in de keuken, niet énkel bekend van de Magimix keukenapparaat modellen. Zo is Magimix ook één van de producenten van de hoogwaardige Nespresso koffiezetapparaten. Je kent ze wel, die met die bekende knappe acteur in de commercials... Maar ook de Magimix broodroosters en tosti-ijzers, alsmede veel andere Magimix keukenapparaten zoals mixers, zijn bekend en genieten de voorkeur, tot in de meest professionele keukens toe. Magimix is een topmerk dat duidelijk kwaliteit apparaten voor allerlei toepassingen bij het bereiden van eten produceert, en dat dus al meer dan een halve eeuw.

Onderdelen van Magimix nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!