Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

McCulloch onderdelen

Kies jouw McCulloch apparaat

McCulloch: legendarische kettingzagen

McCulloch is een Amerikaanse fabrikant van kettingzagen en andere outdoor power tools. Het bedrijf is vernoemd naar oprichter Robert Paxton McCulloch, die het bedrijf in 1943 oprichtte in Milwaukee (Wisconsin) om kleine benzinemotoren te produceren. In 1948 bracht het haar eerste eigen model kettingzaag op de markt, de legendarische 5-49. Tegenwoordig is McCulloch nog steeds een krachtig merk, maar wel overgenomen door de Husqvarna Group. Ook wereldberoemde concurrent Black&Decker heeft nog halverwege de jaren 70, een jaar of tien, dit bedrijf in handen gehad.

McCulloch onderdelen

McCulloch brengt nog altijd de krachtigste kettingzagen en power tools op de markt die er zijn. Ook elektrische kettingzagen horen tegenwoordig in hun assortiment. De ontwerpers zelf noemen de kettingzagen van McCulloch, naar eigen zeggen, 'Mach Culloch', vanwege de hoge kettingsnelheid, de kracht van de apparaten en het lage gewicht.

McCulloch power tool accessoires

Fiyo weet, als de grootste onderdelen- en accessoires webwinkel online, hoe populair en krachtig de kettingzagen en andere tuinonderhoud powertools van McCullogh zijn. Daarom bieden we een ruim assortiment van reserve-onderdelen, accessoires en meer voor deze prachtige McCulloch machines. Wil jij jouw McCulloch apparaat nieuw leven inblazen nadat er in de lente een gebroken ketting aan blijkt te zitten? Of zoek je een speciaal McCulloch accessoire om meer uit jouw McCulloch grasmachine te halen? Dan hebben we waarschijnlijk wat je zoekt, en zo niet, dan kun je het ook gewoon aan ons vragen. Via onze leveranciers kunnen we ook nog veel dingen speciaal voor je bestellen die niet in de webshop staan. Één vraag en je weet het!

Kortom: lang leve jouw McCulloch!

We beschouwen onszelf wel als kenners van krachtige, waardevolle tuinonderhoud powertools en die van McCulloch horen bij de absolute top van tuinonderhoud apparaten voor de particulier én professional. Dus of je nu een McCulloch kettingzaag bezit, een McCulloch grastrimmer of grasmaaier, of een McCulloch heggenschaar of verticuteermachine, wij bieden er onderdelen en accessoires voor aan omdat we net als jij hopen dat hij maar lang zo krachtig mag blijven presteren!

Onderdelen van McCulloch nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer