Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Melitta onderdelen

Kies jouw Melitta apparaat

Alles over Melitta

Melitta, een Duits bedrijf dat in 1908 de eerste koffiefilter uitvond. Dat is natuurlijk niet het enige waar ze bekend om staan, ze verkopen namelijk ook koffie en koffiezetapparaten. Door de jaren heen bleef Melitta nieuwe technieken ontwikkelen om de prestaties, het materiaal en de vorm van haar filtersystemen te verbeteren. Alle benodigdheden die je nodig hebt om jouw koffiezetapparaat te onderhouden kun je terugvinden in onze webshop en uiteraard ook de welbekende koffiefilters van Melitta.

Is het belangrijk om mijn Melitta koffiezetapparaat te reinigen?

Ja, dat is het zeker. Waarom vraag je je dan af? Je wilt natuurlijk lang genieten van lekkere koffie. Daarom is het belangrijk om je Melitta koffiezetapparaat goed te onderhouden. Dit doe je met de juiste ontkalker, reiniger en waterfilter voor jouw type apparaat met de daarvoor benodigde onderdelen. Het is natuurlijk handig om te weten hoe je deze onderdelen dient te gebruiken, daarvoor kun je een kijkje nemen in onze blog over hoe jij jouw Melitta koffiezetapparaat onderhoudt.

Welk Melitta apparaat heb ik?

Gezien er meerdere Melitta koffiezetapparaten op de markt zijn gebracht, zijn er dus ook verschillende typenummers. Heb je de Caffeo SOLO of een Caffeo Barista? Om erachter te komen welk model jij hebt, kun je het beste hier een kijkje nemen om snel het typenummer te achterhalen.

Fiyo helpt je graag verder!

Krijg je het typeplaatje of het juiste onderdeel niet gevonden maar wil je wel snel genieten van een kop koffie? Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen aan je volgende cafeïne shot!