Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Metabo onderdelen

Kies jouw Metabo apparaat

Wat je niet wist over Metabo!

Het bedrijf Metabo ontstond in de jaren 1920 in Nürtingen, Duitsland, en startte met een naar hedendaagse standaarden eenvoudige handboor, een Metallbohrdreher. Daar komt ook de naam van het bedrijf vandaan: Metallbohrdreher. De uitvinder, Albrecht Schnizler, die aanvankelijk de populaire boor uitbracht onder de eenvoudige naam 'No. 18', ging een bijzondere partnership aan met de eigenaar van een brouwerij, Julius Closs. Samen richtten ze het bedrijf Schnizler GmbH op, dat om praktische redenen in de kamers van die brouwerij gevestigd werd. Het bedrijf had relatief weinig last van de Tweede Wereldoorlog maar in 1945 verwoestte een brand het grootste deel van het gebouw. Hoewel het enkele jaren later weer gerestaureerd was, moest door de snelle groei het bedrijf, inmiddels Metabowerke Closs, Rauch & Schnizler KG genaamd, eind jaren '60 naar een grote industriële fabriek verhuizen. Al meer dan 80 jaar blijft Metabo op het gebied van powertools de innovaties doorvoeren die de rest van de markt al snel moet volgen.

Metabo power tools: ook in de tuin

Hoewel Metabo natuurlijk vooral beroemd is om haar powertools, heeft dit bedrijf ook een aantal tuinonderhoud apparaten. Met name de Metabo kettingzaag is erg populair. Vandaar dat we bij Fiyo hier ook onderdelen voor jouw Metabo kettingzaag aanbieden. Dus zoek je een vervangend zaagblad of nieuwe ketting voor jouw Metabo motorzaag, kijk dan zeker even verder. Zelf hechten we ook veel waarde aan kwalitatief tuinonderhoud: je zou onze tuinen moeten zien!

Onderdelen van Metabonodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer