Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Miele onderdelen

Miele onderdelen en accessoires

Miele: ruim 100 jaar een familiebedrijf

Miele behoeft als merk eigenlijk geen introductie meer: het meest verkochte merk op de huishoudelijke markt staat al generaties lang bekend als een topkwaliteit merk. Mensen vragen, bij aanschaf van een nieuwe machine, vaak specifiek naar het merk Miele. Dit omdat Miele natuurlijk vooral robuustheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De ontwerpers en ontwikkelaars bij Miele houden doorlopend het oog op de toekomst, zonder te vergeten waar de naam Miele al zo lang voor staat. Heb jij een Miele wasmachine, een Miele koelkast of een Miele stofzuiger bijvoorbeeld, dan is de kans groot dat je dit apparaat koestert.

Oh nee, mijn Miele is kapot!

Van zichzelf gaat een huishoudelijk apparaat van Miele erg lang mee en dan ontwikkelt zich toch een bepaalde band tussen machine en eigenaar. Het kan daarom erg vervelend zijn als jouw Miele machine kapot gaat - maar niet getreurd, in veel gevallen is het eenvoudig op te lossen! Een Miele apparaat gaat dan weliswaar lang mee, maar niet alle onderdelen hebben een even lang leven. Gelukkig bieden wij bij Fiyo, de meest complete onderdelen leverancier in Nederland, bijna elk denkbaar onderdeel voor Miele apparaten. Van originele Miele onderdelen tot kwalitatief gelijke alternatieve merken, het kan enorm lonen om eens te zien of wij jou niet kunnen helpen om de levensduur van jouw Miele te verlengen!

Wie is Miele?

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het bedrijf is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. Wist jij dat dit wereldberoemde merk begon - ja, we hebben het écht over Miele - als producent van melkcentrifuges en botermachines? In 1907 maakten ze zelfs Miele-automobielen en daarna rijwielen. In de jaren vijftig was Miele een van de grootste producenten van lichte motorfietsen in Duitsland. In 1960 stopte Miele hiermee om meer aandacht te geven aan de bouw van huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koelkasten en wasmachines.

Partner van Miele = voordeel voor jou!

Wij van Fiyo zijn partner van Miele Nederland. Dit heeft verschillende voordelen voor jou, want zo hebben we bijvoorbeeld een enorm breed assortissement aan onderdelen van Miele, en daarnaast kunnen we die vaak erg goedkoop voor jou aanbieden. We kunnen alle onderdelen van Miele leveren, of het nu gaat om onderdelen voor een stofzuiger, vaatwasser of wasdroger. Onderdelen van Miele die we veel verkopen zijn de stofzuigermond, koolborstels en de pistoolgreep. Het gaat dan vaak om de Miele Electronic 1800, Miele s511 en Miele s380.

Welk Miele apparaat heb ik?

Om de goede Miele onderdelen te bestellen, heb je het typenummer van jouw Miele apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar je het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra je het nummer hebt gevonden dan kun je hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Miele voor jouw apparaat verschijnen.

Miele onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer