Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Moulinex onderdelen

Moulinex libère la femme

De start van Moulinex vond plaats in 1937 onder de naam Moulin-Legumes. Het doel van de oprichter was om koken makkelijker en efficiënter te maken. Dit lukte met de Moulin-Légumes die in 1932 werd uitgevonden, een handkruk asmolen voor het pureren van groenten. Later kwam Moulinex met betaalbare elektrische apparaten op de markt. Sinds 2001 is Moulinex onderdeel van de SEB Groupe. In onze online webwinkel vind je van onderdelen voor jouw keukenmachine en blender tot onderdelen van jouw Moulinex stofzuiger terug.

Welk Moulinex apparaat heb ik?

Om de geschikte onderdelen voor jouw Moulinex apparaat te vinden in onze webwinkel moet je op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Er zijn namelijk meerdere modellen in een Fresh Express apparaat of in een Moulinette apparaat van Moulinex. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters. Het typeplaatje met deze gegevens zit vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linkerkolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van Moulinex die bij jouw apparaat horen.

Welk Melitta apparaat heb ik?

Gezien er meerdere Melitta koffiezetapparaten op de markt zijn gebracht, zijn er dus ook verschillende typenummers. Heb je de Caffeo SOLO of een Caffeo Barista? Om erachter te komen welk model jij hebt, kun je het beste hier een kijkje nemen om snel het typenummer te achterhalen.

Wat kan ik allemaal met mijn Moulinex keukenapparaat?

Meestal heeft een Moulinex keukenmachine meerdere functies. Denk hierbij aan deeg kneden, hakken of blenden maar ook gehakt of worst maken. Hiervoor zitten vaak extra accessoires bij de keukenmachines. Echter zitten deze niet altijd bij het apparaat zelf, maar treur niet. Dergelijke accessoires kun je los bestellen voor jouw type apparaat in onze webwinkel. Zo kun je gemakkelijk een gezond sapje maken of een lekkere hamburger.