Multitool (voor tuinonderhoud) onderdelen

Kies het merk van jouw tuinonderhoud multitool

Of kies een categorie

De multitool, het meest veelzijdige tuinonderhoud gereedschap

Natuurlijk kun je voor een tuinonderhoud klus al je tuingereedschap uit de schuur halen. Alles even grondig reinigen en onderhouden, en voor elke klus die er moet gebeuren een ander apparaat pakken. Dat is natuurlijk een hoop gedoe, en soms zou je willen dat één apparaat al die dingen kon. Hoewel het 'multigereedschapsysteem' (kortweg multitool) natuurlijk niet álle tuinonderhoud apparaten overbodig maakt, is hij wel fijn veelzijdig en in een handomdraai om te zetten voor een andere functionaliteit.

Wat kan het multigereedschapsysteem allemaal?

Zo'n multitool voor de tuin heeft veel toepassingen, afhankelijk van welke accessoires je erbij hebt ontvangen of nog los bij aangeschaft. Maar met een multitool heb je in één apparaat o.a. de volgende apparaten verenigd:

Tuin multigereedschap onderdelen

Fiyo biedt een selectie aan reserve onderdelen, accessoires en andere handige toevoegingen. Kijk dus snel in ons tuin multitool onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je multifunctionele tuinonderhoud apparaat zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer