Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Multitool onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw multitool

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Jouw multitool, als je echt niet voor verrassingen wil staan

Er zijn twee enorm goede redenen om een multitool in je bezit te hebben: flexibiliteit en opslagruimte. Één stuk gereedschap neemt natuurlijk veel minder plaats in dan tien, en is beduidend makkelijker mee te nemen naar een klus waarvan je wellicht van tevoren nog niet weet of je niet voor verrassingen komt te staan. Met het verwisselen van een opzetstuk ben jij er in een handomdraai klaar voor om de multitool in te zetten op welke manier hij maar nodig is. Je kunt ermee slijpen, schuren, snijden, polijsten, frezen, lijmen, boren - ja, wat kun je er eigenlijk niet mee? Als er even geklust moet worden en je wilt niet voor verrassingen komen te staan, dan breng jij dus jouw trouwe multitool mee - en een flinke collectie accessoires!

Multitool onderdelen, boren, schuurvellen en accessoires

Maar misschien gebruik je het ene accessoire toch beduidend vaker dan het andere en slijt deze sneller. Misschien is de multitool zelf wel een iets te trouwe kameraad en begint hij kuren te krijgen - geen enkel elektrisch apparaat heeft het eeuwige leven, dat weten we allemaal. Dan kun jij gelukkig snel en betrouwbaar terecht bij dé webshop voor elektronische apparaten en gereedschap van Nederland, Fiyo. Met een paar eenvoudige klikken kun je het gewenste onderdeel of accessoire bestellen en wordt het zo naar jouw voordeur of waar jij het maar bezorgd wil hebben, opgestuurd. Kijk, dat is nog eens handig - net als jijzelf bent!

Welke multitool heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische alleskunner, moet je eerst even op het merk van jouw elektrisch gereedschap klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw multitool.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!