Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Multitool (voor tuinonderhoud) onderdelen

Kies het merk van jouw tuinonderhoud multitool

Of kies een categorie

De multitool, het meest veelzijdige tuinonderhoud gereedschap

Natuurlijk kun je voor een tuinonderhoud klus al je tuingereedschap uit de schuur halen. Alles even grondig reinigen en onderhouden, en voor elke klus die er moet gebeuren een ander apparaat pakken. Dat is natuurlijk een hoop gedoe, en soms zou je willen dat één apparaat al die dingen kon. Hoewel het 'multigereedschapsysteem' (kortweg multitool) natuurlijk niet álle tuinonderhoud apparaten overbodig maakt, is hij wel fijn veelzijdig en in een handomdraai om te zetten voor een andere functionaliteit.

Wat kan het multigereedschapsysteem allemaal?

Zo'n multitool voor de tuin heeft veel toepassingen, afhankelijk van welke accessoires je erbij hebt ontvangen of nog los bij aangeschaft. Maar met een multitool heb je in één apparaat o.a. de volgende apparaten verenigd:

Tuin multigereedschap onderdelen

Fiyo biedt een selectie aan reserve onderdelen, accessoires en andere handige toevoegingen. Kijk dus snel in ons tuin multitool onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je multifunctionele tuinonderhoud apparaat zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer