Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Multizaag onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw multizaag

Of kies een categorie
Alle multizaagmachine merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De multizaag die alles in stukken krijgt

Met zagen is het net als met boormachines of schuurapparaten, ze zijn er in veel varianten en zo specialistisch als jij ze maar wil hebben. Daarom is jouw multizaag ook zo handig natuurlijk: met het simpelweg verwisselen van het zaagblad zaag jij moeiteloos grof door stevige houten planken heen, of met een smaller zaagblad kun je flexibel en handig bomen en grote takken snoeien. En net zo makkelijk verwissel jij weer het zaagblad en is geen leiding of stuk pijp een uitdaging voor jou. Even de multizaag pakken en het juiste zaagblad, meer komt er bijna niet bij kijken. Behalve jouw eigen behendigheid natuurlijk, en goed letten op de vingers.

Multizaaf onderdelen, zaagbladen, en accus

Als jouw trouwe zaagkameraad ineens wat moeite heeft met zijn taken, dan kan het natuurlijk zijn dat jouw zaagblad versleten is. Of misschien is de accu wel aan vervanging toe. Misschien is er wel helemaal niets met jouw multizaag mis maar ben jij hier omdat die éne accu die erbij zat, onvoldoende is voor hoe vaak jij jouw zaagmachine gebruikt en kun je wel een passende reserve-accu gebruiken. Of misschien zoek je gewoon een ander versleten onderdeel. Hoe dan ook, je bent bij Fiyo, de slimste webshop van Nederland op het gebied van onderdelen, accessoires en onderhoud van elektronische apparaten, aan het juiste adres. Met een paar muisklikken zorgen wij dat jouw bestelling verstuurd wordt en kun jij al snel weer verder met jouw multizaag!

Welke multizaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische alleszaag, moet je eerst even op het merk van jouw elektrische zaag klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw multizaag.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!