Muurfrees onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw muurfrees

Alle muurfrees merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Sleuven slijpen voor waterleidingen en elektrische bedrading in de muur

Als er leidingen en bedrading op moderne wijze aangelegd moeten worden, dan heb je de muurfrees erbij nodig. Nauwkeurig en met het grootste gemak slijpt men zo een sleuf uit waar een waterleiding, electrische bedrading of andere leidingen in passen. Daarna is het enkel een kwestie van de sleuf uitkappen en de leidingen kunnen erin. Stel je voor dat dit handmatig zou moeten gaan, met alle onnauwkeurigheden, beschadigingen en wellicht zelfs verwondingen tot gevolg: het is maar goed dat die muurfrees er is voor dit soort klussen.

Ook jouw muurfrees heeft niet het eeuwige leven

Dan mag het natuurlijk niet voorkomen dat jouw muurslijper ineens niet meer werken wil. Misschien is de stelsleutel vermist, of heeft de stofafzuiging zijn beste tijd gehad. Voor jouw eigen veiligheid moet je zeker die laatste bijtijds vervangen! Maar ook andere regelmatig verslijtende onderdelen zoals de koolborstel of natuurlijk het slijp(zaag)blad hebben we gelukkig gewoon voor jou beschikbaar. Dus als er iets met jouw muurfrees is en je zoekt daarom dringend een vervangende schakelaar of ander gebroken onderdeel, of de passende zaagbladen, of elk handig onderdeel van de grote, makkelijk vervangbare tot het kleinste rubberen ringetje, dan kun je hierboven met enkele muisklikjes eenvoudig vinden wat jij zoekt. Je hebt het zo besteld en in no time kun jij weer door met leidingen leggen.

Welke muurfrees heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke sleuvenfrees, moet je eerst even op het merk van jouw freesmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw muurfrees.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer