Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Neff onderdelen

Alles over Neff, im Haus - der Zeit voraus.

Neff, dat in het jaar 1877 werd opgericht, is een van de vele Duitse fabrikanten van hoogwaardige keukenapparatuur. Ze maakten apparaten in verschillende kleuren, passend bij een op maat gemaakte keuken. Neff introduceerde de eerste geïntegreerde kookunits binnen Europa. Sinds 1982 is Neff een dochteronderneming van BSH Hausgeräte. Voor onderdelen van jouw Neff apparaat kun je terecht in ons assortiment. Je vindt er onderdelen voor jouw koelkast en afzuigkap terug tot onderdelen van jouw Neff vaatwasser.

Welk Neff apparaat heb ik?

Om te achterhalen welke onderdelen in onze webwinkel geschikt zijn voor jouw Neff apparaat, dien je eerst op zoek te gaan naar het typenummer van het apparaat. Het typenummer bevat verschillende letters en cijfers en is te vinden op verschillende plekken. Bij Neff wordt dit het E-nummer genoemd. Deze vind je meestal in de buurt van de deur. We maken het je graag makkelijk en daarom kun je door hier te klikken makkelijk het typenummer achterhalen! Gevonden? Zoek dit nummer op in het linkerkolom en klik erop. Nu zie je alleen de onderdelen van Neff die bij jouw apparaat horen!

Op zoek naar Neff onderdelen? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie en onderhoud van jouw apparaten in en rond het huis. Van een ovenbakplaat tot aan een flessenrek! We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wilt ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. Vind je het onderdeel of accessoire niet dat je zoekt? Maak je geen zorgen! We hebben een team van product experts zitten om jouw vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product. Neem dan contact met ons op we zoeken het voor je uit!