Nespresso onderdelen en accessoires

Kies jouw Nespresso apparaat

Nespresso koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Nespresso koffie apparaat

Nespresso is een merk van Nestlé. Het eerste Nespresso koffiezetsysteem kwam in 1989 in Zwitserland op de markt. Inmiddels is het een wereldwijd bekend merk, o.a. door de TV-reclames met George Clooney. Wie kent ze niet? Nespresso staat voor klasse, stijl, en een onvergelijkbare koffie ervaring. Ook het Nespresso koffiezetapparaat straalt dit uit.

Nespresso koffiesysteem

Een Nespresso koffiezetapparaat maakt zijn heerlijke koffie via een gepatenteerd koffiesysteem. De Nespresso capsules zijn zo verpakt dat de koffie lang goed blijft. Door het apparaat worden gaatjes in de capsule geprikt zodra de capsule in het Nespresso koffiezetapparaat wordt geplaatst. Door de gaatjes wordt onder hoge druk (19 bar) water geperst wat zich vermengt met de koffie. Dit zorgt voor die heerlijke typische Nespresso koffiesmaak.

Nespresso, unieke koffie

De koffiebonen die gebruikt worden bij de productie van Nespresso koffie worden op plantages in Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Togo, Kenia en Ethiopië verbouwd. Iedere Grands Cru van Nespresso heeft een eigen kenmerkende smaak waardoor jij als consument keuze hebt naar gelang jouw smaak. Nespresso: echt unieke koffie!

Nespresso onderdelen

Helaas gaat er ook weleens wat stuk aan een Nespresso apparaat. Verschillende onderdelen zijn van plastic gemaakt wat een beperkte levensduur heeft, maar ook de pomp kan het begeven. Gelukkig kun jij bij ons alle onderdelen van Nespresso bestellen zodat je nog jarenlang kunt genieten van jouw koffie.

Onderhoud

Zelfs als jouw Nespresso koffiezetapparaat goed functioneert, moet je deze nauwlettend onderhouden. Regelmatig reinigen en zorg dragen voor de technische onderdelen van jouw koffiezetapparaat betekent dat jij lang kunt blijven genieten van jouw Nespresso koffiezetapparaat. Neem daarom zeker een kijkje in onze speciale rubriek voor onderhoud van jouw Nespresso apparaat.

Onderdelen van Nespresso nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!