Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Nilfisk Alto onderdelen

Kies jouw Nilfisk Alto apparaat

Onderdelen Nilfisk

Nilfisk Blue Line of Nilfisk Alto?

In de professionele en industriële wereld is Nilfisk een volledig begrip met hun Grey Line producten, waarmee veel schoonmaakbedrijven, instellingen, procesindustrie-omgevingen en andere werkomgevingen met een hoge en krachtige reinigingseis, spic en span gehouden worden. Omdat de krachtigheid van deze professionelere lijn toch ook voor de thuismarkt wel gewenst bleek, is er naast het consumenten-assortiment een extra 'tussenlijn' ontwikkeld. In feite een soort semi-pro variant van de Nilfisk apparaten, of een mooie compromis tussen home en pro, zogezegd.

Nilfisk Alto: de semi-pro van Nilfisk

Hoewel inmiddels de naam van de Nilfisk Alto lijnen veranderd is, zijn deze stofzuigers en hogedrukreinigers nog steeds veel in omloop. Ze zijn immens populair omdat ze de krachtigheid bieden van de industriële Nilfisk apparaten, maar dan voor de consumentenmarkt. Deze lijn staat inmiddels bekend als Nilfisk Blue Line, maar er is nog steeds veel vraag naar onderdelen voor de Nilfisk Alto stofzuiger en hogedrukreiniger. Vandaar dat Onderdelenwinkel.nl, de compleetste electronica onderdelen webshop van Nederland, de producten geschikt voor Nilfisk Alto apparaten apart aanbiedt.

Welk Nilfisk apparaat heb ik?

Om het juiste onderdelen van Nilfisk in onze webwinkel te kunnen bestellen, heeft u het typenummer van de stofzuiger nodig. Dit nummer bestaat uit meerder cijfers en letters (of een combinatie hiervan). U vindt het vaak op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal op de onder- of zijkant van de stofzuiger. Heeft u het nummer gevonden? Selecteer het dan in de linker kolom van deze pagina. Zoek dan in deze site op dit typenummer. De stofzuigeronderdelen die u nu ziet zijn alleen geschikt voor uw Nilfisk stofzuiger.

Nilfisk onderdelen nodig?

Staat uw Nilfisk apparaat hier niet bij? Kijk dan in ons veel ruimere Nilfisk assortiment. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat uw Nilfisk apparaat geen Alto-type is, maar een ander apparaat. Zorg dus ook dat u voor de zekerheid even in ons totale Nilfisk-assortiment controleert of uw apparaat er wellicht toch niet bij staat!