Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Nordland onderdelen

Nordland onderdelen en accessoires

Electrolux Nordland

Nordland is een kwaliteitsmerk dat enkele jaren geleden door het Zweedse topbedrijf Electrolux werd overgenomen. Deze huishoudelijke apparaten scoorden hoog op kwaliteit en waren heel budgetvriendelijk geprijsd. Dagelijks werden er duizenden Nordland machines geproduceerd, in één van de grootste fabrieken van huishoud electronica in Europa. Deze zijn allemaal onder strenge kwaliteitseisen getest, anders werden ze niet op de markt gebracht.

A-klasse en energiezuinig

Een Nordland apparaat is een zo energiezuinig mogelijk apparaat. Alle Nordland apparaten hebben een A-plus klasse. Een laag energieverbruik is uiteraard ook positiever voor het milieu. Je wil uiteraard lang van zo'n prachtig apparaat blijven genieten, dat goed voor jouw portemonnee én de wereld zorgt. Daarom biedt de compleetste onderdelen webshop, Fiyo, jou nu een uitgebreid assortiment onderdelen voor jouw Nordland apparaat.

Welk Nordland apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Nordland apparaat je bezit, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (als die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Nordland onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Onderdelen van Nordland nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!