Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

NoStik

NoStik: De Belgische Trots in Duurzaam Keukengerei

NoStik bij Fiyo

Toen in 1990 in België het merk genaamd NoStik het daglicht zag, waren ze al vastberaden om de wereld van keukenbenodigdheden te transformeren. Met de introductie van de bake liner - een herbruikbaar alternatief voor het traditionele bakpapier - zetten ze een nieuwe standaard voor duurzaamheid. En hoewel duurzaamheid tegenwoordig overal om ons heen zoemt als een trendy buzzword, heeft NoStik dit principe al ruim drie decennia als kern van hun merkfilosofie.

De voortreffelijkheid van NoStik strekt zich uit tot hun brede scala aan herbruikbare bak- en beschermfolies, ovenschalen en kookzakken. En het mooie? Je hebt geen druppel olie of klontje boter nodig! Deze producten zijn ontworpen voor de gezondheidsbewuste chef die de smaak niet wil opofferen. En als klap op de vuurpijl maken ze de schoonmaak na het koken een fluitje van een cent. Stel je voor: minder tijd besteden aan schrobben en meer aan genieten van de goede dingen in het leven!

Bij Fiyo zijn we er trots op een selectie van deze innovatieve NoStik-producten aan te bieden:

De Panfolie is werkelijk een game-changer. Met deze folie transformeer je moeiteloos een gewone pan in een antikleef wonder. Is je favoriete pan beschadigd? Geef het een tweede leven met deze folie. En het mooiste van alles? Je kunt er vetvrij mee bakken en het is een koud kunstje om schoon te maken.

Voor de liefhebbers van de AirFryer hebben we de Bak & Beschermfolie voor Airfryer. Deze set, bestaande uit twee folies van hoogwaardig Teflon, zorgt ervoor dat je AirFryer langer meegaat, gemakkelijker te reinigen is en je voedsel perfect wordt bereid zonder dat het aan de mand blijft plakken.

Onze Ovenmand is een must-have voor iedereen die houdt van knapperig gebakken lekkernijen zoals frieten, pizza's en kippenvleugels. Door de gaasopeningen circuleert hete lucht vrijelijk, waardoor alles gelijkmatig en knapperig wordt gebakken.

En vergeet onze Friteuse filter niet; deze verlengt de levensduur van je frituurolie en zorgt ervoor dat je maaltijden altijd fris en niet vet zijn.

Tot slot, voor de zoetekauwen onder ons, is de Cake bakfolie rechthoek een droom die uitkomt. Je taarten tillen was nog nooit zo eenvoudig!

Duik in de wereld van NoStik met Fiyo en ervaar zelf waarom dit Belgische merk al meer dan 30 jaar een pionier is op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de keuken.