Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Oven onderdelen en accessoires

Alle oven merken (van a t/m z)

Van lasagne tot koekjes: de oven

Als er één apparaat in de keuken lastig te vervangen is, is het de oven wel. Of je nu samen met jouw gezin gezellig cake gaat bakken, even een extra krokante pizza wil bereiden of zelfs ambitieus een jachtschotel wil maken, zonder oven wordt het allemaal erg moeilijk. Op een fornuis kun je immers moeilijk twee uur iets op tweehonderd graden constant verwarmen tot het goed doorbakken is, en zeker niet zo zorgeloos als bij een trouwe, goed onderhouden oven. Dit apparaat is misschien niet dagelijks in gebruik, maar als het gebruikt wordt, is het een steun en toeverlaat. Van die heerlijke lasagne uit het kookboek, tot de koekjes die samen met de kinderen gemaakt zijn, zonder de oven zou er weinig van eh, gebakken worden. De immer populaire oven mag echt niet ontbreken in een actieve keuken, of het nu een elektrische oven, een gasoven of een heteluchtoven is. Er zijn vele merken ovens en die hebben natuurlijk allemaal hun eigen typen, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: er kan altijd iets kapot gaan...

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Gek eigenlijk dat de meeste mensen in feite helemaal niet zo goed voor dit apparaat zorgen. Fiyo vindt dit zorgwekkend. Elk onvervangbaar apparaat heeft goede zorg nodig! Daarom bieden we niet alleen reserve onderdelen en andere producten aan waarmee je je oven weer goed werkend kan krijgen als er iets mis mee is, maar ook onderhoudsproducten waarmee je de oven grondig kunt schoonmaken en onderhouden. Het schoonmaken van de oven is een vervelende klus waarvan we goed begrijpen dat die wel eens uitgesteld wordt, maar je moet er toch niet aan denken dat door stomweg deze niet regelmatig te poetsen, je plotseling een volledig nieuwe oven moet kopen? En als we toch je aandacht hebben... we bieden ook nog een interessante variatie bakplaten aan, die geschikt zijn voor verschillende soorten doeleinden. Zo haal je nog méér - letterlijk wellicht zelfs - uit je oven dan je al deed!

Alles voor jouw oven

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!