Fiyo en jij spelen een belangrijke rol bij het zorgen voor onze planeet. Veel te veel apparaten belanden op de stort. Wij als Fiyo willen het jou mogelijk maken om je apparaten te repareren. Wij bieden financiële steun aan de Stichting Repair Café, zodat jij de mogelijkheid hebt om je apparaat gratis te laten maken. Wij geloven hiermee dat we kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Electronic garbage

Zorg en repareer

Electronic garbage

Wij als samenleving hebben de leiding over het veiligstellen van een gezonde planeet en toekomst voor onszelf en de toekomstige generatie. Een belangrijk aspect bij het vervuilen en uitputten van onze planeet is het delven van grondstoffen voor onze huishoudelijke apparaten en het elektronische afval dat we creëren wanneer ze kapot gaan. Wekelijks wordt ongeveer 10,9 miljoen kilo aan elektronische apparatuur weggegooid. Jij als individu kunt een voorbeeld zijn en bijdragen aan het veiligstellen van onze toekomst.

Door het repareren van jouw apparaten in plaats van het weggooien hiervan, draag je substantieel bij aan het redden van onze planeet. Meestal is de reparatie niet eens zo ingewikkeld als het lijkt. Je hoeft enkel die stap te zetten en je zult versteld staan hoe gemakkelijk het vaak is. En het bespaart je ook nog eens geld.

Repair with help of Repair Café

De rol van Fiyo

Repair with help of Repair Café

Wij als Fiyo willen jou de mogelijkheid bieden om zelf de levensduur van jouw apparaten te verlengen. Niet alleen door deze te repareren als ze kapot zijn, maar ook om hier goed voor te zorgen zodat ze helemaal niet kapot gaan. We bieden hulp aan door kennis te delen via onze blog, ons Youtube kanaal en proberen reserveonderdelen gemakkelijk toegankelijk te maken via onze webshop. Hierdoor zijn er al meer dan 3 miljoen apparaten niet naar de stort gegaan.

Fiyo is een trotse partner van Stichting Repair Café. De stichting organiseert lokale bijeenkomsten om jou te helpen bij het repareren van je apparaten. De stichting en Fiyo delen dezelfde doelen. Als je aarzelt om zelf de reparatie uit te voeren, ga er dan zeker even langs. Hun vrijwilligers kunnen je helpen door het gratis te repareren.

Dus, zorg voor jouw apparaten. Met Fiyo heb je het!