Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Snelkookpan onderdelen en accessoires

Met de snelkookpan kook je zo efficiënt mogelijk

De snelkookpan is in feite de perfectie van de uitvinding die millennia geleden startte: de kookpan. Het probleem van de kookpan was en is dat er zoveel energie (warmte) verloren gaat. Dat viel nog wel deels op te lossen met een deksel, maar dat had weer alle problemen van zichzelf. Slimme ontwerpers hebben uiteindelijk de oplossing gevonden in een kooksysteem waarbij zo weinig mogelijk energie ontsnapt zonder dat er overkook- of zelfs explosiegevaar kan ontstaan. Alles wat je erin kookt, raakt door een soort doorstoom-systeem extra grondig gekookt, dus ook de smaak en textuur is onvergelijkbaar met andere bereidingswijzen. De snelkookpan is een werkelijk unieke manier van koken, en jij weet dat als geen ander... je hebt er zelf eentje! (Anders was je hier waarschijnlijk niet beland, immers.)

Een kapotte snelkookpan is een gevaarlijke snelkookpan

Zo slim als het snelkookpan-systeem is, net zo gevaarlijk kan het worden als er iets aan kapot is. Met de enorme kracht die de verwarmde lucht uitoefent en waar de snelkookpan ideaal voor ontworpen is om die efectief 'binnen te houden', bestaat een groot risico voor je gezondheid als je de pan blijft gebruiken wanneer er iets aan kapot is. Elk onderdeel van de snelkookpan, of het nu de steel is, de knop van het deksel of het scharnier, is ontworpen om het geheel bruikbaar te maken voor mensen. Het is dus cruciaal dat een defecte snelkookpan niet gebruikt wordt! Maar ja, als je eenmaal gewoon bent aan hoe heerlijk dit apparaat maaltijden kan bereiden, wil je ook niet terug naar de gewone pan. Gelukkig heeft Fiyo voor jou alle benodigde onderdelen voor jouw snelkookpan gewoon op voorraad. Enkele simpele muisklikken en je hoeft je geen zorgen meer te maken: we sturen je gewoon het benodigde wisselstuk op!

Snelkookpan onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer