Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Philips onderdelen

Philips onderdelen en accessoires

Philips onderdelen voor elk Philips apparaat

Ben je op zoek naar vervangende onderdelen of handige accessoires voor jouw Philips apparatuur?
Let dan eerst even goed op, want we hebben voor enkele apparaten van Philips een handige aparte pagina gericht:

  Zoek je onderdelen voor jouw Senseo koffiezetapparaat? Klik dan hier.

  Of ben je juist op zoek naar onderdelen voor een bepaald model Airfryer friteuse? Klik dan zeker even hier.

  Philips, Nederlands bedrijf in hart en nieren

  Als je ooit in Eindhoven geweest bent, heb je het bijna niet kunnen missen: de naam Philips zie je overal. Dat is niet gek als je de wortels van dit oerhollandse electronicabedrijf kent. Officieel heet het bedrijf tegenwoordig Koninklijke Philips N.V., maar in 1891 startte Gerard Philips met zijn vader dit bedrijf nog onder de naam Philips & Co. Ze woonden allebei in Zaltbommel, maar besloten toch hun bedrijf te starten in Eindhoven. Aanvankelijk hield het familiebedrijf zich primair bezig met de ontwikkeling van gloeilampen, en in feite zijn ze daar natuurlijk altijd om bekend gebleven. Eindhoven heet om die reden dan ook 'de Lichtstad'. Sinds ze in 1939 hun allereerste model scheerapparaat op de markt brachten - de beroemde PhiliShave, jawel - kwam de focus meer op kleine huishoudelijke apparaten. Tegenwoordig is Philips uiteraard een technologie-gigant, die op bijna elk technologisch vlak voor enorme vooruitgang heeft gezorgd en in veel velden marktleider is.

  Alles van Philips

  Philips is dus, zachtjes gezegd, inmiddels wel uitgeroeid tot een van Nederlands grootste elektronicaconcerns. Ieder huishouden beschikt wel over een Philips apparaat. Waarschijnlijk zijn er in jouw huishouden zelfs meerdere Philips apparaten aanwezig. Dit omdat zo'n Philips meestal niet overdreven prijzig, maar technologisch wel het neusje van de zalm is. Met wereldwijd duizenden technische ontwikkelaars en een vooruitstrevende focus op electronica is het echt niet vreemd dat veel mensen kiezen voor een Philips apparaat. Fiyo - zelf ook gestart in de omgeving van Eindhoven! - is officieel partner van Philips. Hierdoor kunnen we jou een breed en uniek aanbod van reserve-onderdelen en accessoires bieden die geschikt zijn voor uw Philips apparaten.

  Wij hebben dus alle onderdelen voor Philips (van een stofzuigerslang tot stofzuigerzakkken en een koffiekan) in onze webshop. Bij ons kun je alle Philips onderdelen bestellen voor alle soorten apparaten, bijvoorbeeld jouw wasdroger, vaatwasser of keukenmachine. De types die wij het meest verkopen zijn Philips HR7774, Philips HR7775 en Philips FC8720.

  Welk Philips apparaat heb ik?

  Wil je Philips onderdelen bestellen? Dan heb je het typenummer van jouw Philips apparaat nodig. Dit nummer staat meestal op een sticker op jouw apparaat, bijvoorbeeld achter een deur of aan de onder- of achterkant. Heb je het nummer (een combinatie van letters en cijfers) gevonden? Kijk dan in de linker kolom van deze pagina en klik op het juiste nummer. Je ziet dan alle onderdelen van Philips die bij jouw apparaat passen.

  Philips onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

  Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

  Fiyo, de online onderdelenwinkel

  Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
  Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
  Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

  Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer