Philips Airfryer onderdelen en accessoires

Kies jouw Philips Airfryer

Philips Airfryer onderdelen

De Airfryer van Philips maakt frituren gezonder. Het apparaat maakt gebruik van een innovatieve technologie waardoor het frituren grotendeels met de lucht gebeurt. Zo kun je tot 80% minder vet gebruiken. Helaas gaan deze apparaten ook weleens stuk of zijn er onderdelen versleten. Houd jouw Airfryer in topconditie door de belangrijke onderdelen te vervangen. Kies hierboven jouw model en bestel snel en eenvoudig jouw Airfryer onderdelen.

Welke Airfryer heb ik?

Airfryer heeft diverse modellen uitgebracht. Welk model jij hebt staat vermeld op de onderkant van het apparaat. Dit betreft een HD-nummer zoals je rechts op de afbeelding ziet. Van deze modellen zijn vaak meerdere kleuren uitgebracht. Zo kent een bepaald model vaak bijvoorbeeld een witte en een zwarte uitvoering. Je kunt bovenstaand gewoon jouw model onafhankelijk van de kleur selecteren om jouw onderdelen te vinden.

Onderdelen voor de Philips Airfryer nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer