Polijstmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw polijstmachine

Polijsten, in de was zetten en meer

Als je hier bent beland, ben jij waarschijnlijk in bezit van een polijstmachine, en waarom ook niet? Er zijn zoveel toepassingen waarbij het handige polijst apparaat ingezet kan worden, dat het niet vreemd is om er een bij jouw gereedschap te hebben liggen. Als er iets grondig in meerdere lagen was gezet moet worden, of krassen uit lak weggetoverd, dan is het tijd om de polijstmachine af te stoffen. Of gebruik jij hem zo vaak en voor zoveel toepassingen dat er zelfs geen stof op kan opbouwen? Wij begrijpen het goed, want het zijn erg handige apparaten natuurlijk. Van auto's tot vloeren, van plezierbootje tot marmer, alles gaat er beter uitzien en heeft meteen een grondige onderhoudsbeurt gehad als jij jouw trouwe polijstmachine erop los hebt gelaten.

Wafelpad, polijstmiddel, schakelaar of andere polijstmachine onderdelen

Hoewel een polijstmachine natuurlijk minder hard ronddraait dan, zeg, een slijptol, zal de wafelpad of andere polijst-schijf toch slijten. Dat is net de bedoeling, dat die zacht genoeg is om de boel zonder krassen of andere beschadigingen te kunnen oppoetsen, maar daardoor zijn deze natuurlijk slijtgevoelig. Dus die moeten regelmatig bijbesteld worden voordat de slijtage alsnog beschadigingen aanbrengt bij het polijsten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de polijstpasta of andere polijstmiddelen waarmee ook slijpeffecten mee tegengegaan worden - die raken natuurlijk ook op. En dan zijn er nog alle opzetschijven, schakelaars en andere onderdelen van de polijstmachine die gewoon kapot kunnen gaan of kwijt kunnen raken. Gelukkig hebben we voor veel verschillende merken polijstmachines gewoon de onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten. Zodat jij onbezorgd door kunt gaan met jouw polijstapparaat!

Welke polijstmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische polijstapparaat, moet je eerst even op het merk van jouw polijstmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw polijster. Natuurlijk kun je bij een klitteband-model gewoon de bijbehorende schijven vinden zonder op het typenummer te zoeken, maar het is toch wel fijn dat jij dan toch zeker weet dat alles goed gaat passen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer