Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Power tool onderdelen

Wat is klussen zonder power tools?

Of jij nou een ervaren klusjesman bent die niet schrikt van een stevige verbouwing, of een leek die eens een Do It Yourself-videootje op Youtube heeft bekeken en denkt 'dat kan ik ook', bij de meeste klussen komt jouw elektronisch gereedschap (ook 'power tools') zeer van pas. Of je nou gaten moet boren voor een haakje zodat de familiefoto's opgehangen kunnen worden, tot slijpen en polijsten van aaneengelast metaal, er is een enorme hoeveelheid power tools op de markt die jou bij allerlei specifieke taken kunnen ondersteunen. En als je dergelijk gereedschap hebt klaarliggen is het zaak er goed voor te zorgen. Dat betekent grondig onderhoud en er heel zuinig op zijn, maar ook van tijd tot tijd dat er onderdelen vervangen moeten worden. Zeker slijtgevoelige onderdelen (zaagbladen, boren, schuurvellen) moeten regelmatig vervangen worden zodat alles zo goed mogelijk blijft werken - als je dergelijke onderdelen te lang gebruikt lijdt de rest van het apparaat eronder. En het laatste wat jij wil is dat bij een belangrijke klus jouw elektronisch gereedschap ineens niet goed werkt!

Tips om goed voor jouw gereedschap te zorgen

Als jouw gereedschap optimaal moet blijven functioneren is het belangrijk om deze tips goed op te volgen:

  • Lees altijd de gebruikershandleiding voor jouw elektrisch gereedschap, en bewaar dit boekje op een veilige plaats. Ook als je al bekend bent met het type power tool en geen instructies nodig hebt hoe je ermee aan de slag kunt gaan. Vaak bevat een handleiding namelijk specifieke tips om goed te zorgen voor jouw apparaat, en hoe jij het voor langdurig gebruik kunt onderhouden. Ook staan er adviezen in wat je kunt doen als het apparaat problemen krijgt, en een overzicht van de onderdelen en componenten. Als er iets vervangen moet worden kun je er nog spijt van krijgen als je de handleiding nergens meer hebt!

  • Maak na gebruik altijd jouw power tools schoon en zorg dat er geen puin of stof (meer) op of in zit. Zeker belangrijk, als jouw gereedschap een of ander opvangbakje heeft (bijvoorbeeld een stofbakje of zaagsel-opvangbak) dan moet je dit regelmatig legen zodat jouw gereedschap niet vast kan gaan lopen of dat er meer stof in de lucht komt, met gezondheidsrisico's voor jouzelf. Afstoffen lijkt een vervelende klus, maar zeker bij onregelmatig gebruik kan dit roest en andere slijtage tegengaan.

  • Bewaar jouw gereedschap buiten het bereik van kinderen, en liefst in een koele, droge plaats. Met het eerste voorkom jij ongelukken, met het tweede voorkom je roest, slijtage, hittebeschadigingen en kortsluitingen.

Onderdelen, onderhoudsproducten en accessoires voor power tools

Geen apparaat heeft het eeuwige leven, maar met trouw onderhoud kun je de levensduur van jouw elektronische gereedschap flink verlengen. Als er dan toch iets kapot gaat, is het vaak nog wel te repareren door met wat handigheid een onderdeel te vervangen. En kom, jij bént handig, je weet immers ook hoe de apparaten gebruikt moeten worden, dus dit is een kleinigheidje voor jou. Als je toch naar onderdelen aan het zoeken bent, kijk dan ook eens bij de accessoires voor jouw gereedschap: misschien kun je het nog veel veelzijdiger inzetten dan jij denkt, met gewoon een paar extra opzetstukjes. Voor onderhoudsproducten, (reserve) onderdelen en accessoires zit jij goed bij een van de meest complete webshops op het gebied van onderdelen voor apparaten, Fiyo. Met enkele muisklikken kun jij weer aan de slag!

Voor jouw gemak staan hier de power tools op een rijtje die in veel huishoudens wel terug te vinden zijn:

Fiyo helpt jou graag!

Als je nog vragen hebt of je kunt de juiste onderdelen of accessoires niet vinden voor jouw merk of jouw elektrisch gereedschap, stel ons gerust eens een vraag. We hebben een team van productexperts voor jou klaar zitten die met alle liefde voor jou gaan uitzoeken of dit lastig te vinden product misschien te verkrijgen is via een van onze vele leveranciers. Dus kun jij het niet vinden, dan wij misschien nog wel. Je hoeft het maar te vragen en wij zoeken het voor jou uit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!