Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Princess onderdelen

Princess is een nieuwe klassieker

Hoewel je inmiddels de diverse Princess apparaten al in talloze huishoudens - en met name de keukens - vind in meer dan zestig landen, is het merk pas een paar decennia geleden gestart, in de welbekende zuid-Nederlandse stad Breda. Sinds 1994 duikt het steeds bekendere logo op in de bekende winkelketens en blinkt het vooral uit door de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Of simpel gezegd: het is goedkoop én goed. Toch is het merk ook op innovatief vlak opvallend, door bijvoorbeeld als grondlegger van de bakplaat en andere funcooking-toestellen, maar ook met waterkokers die een veiligere buitenwand hebben. Door makkelijk bruikbare en veelzijdige apparaten te ontwikkelen die iedereen kan betalen, maakt Princess menig huishouden eenvoudiger en leuker. Terwijl je dus ook geld overhoud om samen nog (andere) leuke dingen mee te doen! Het is dan ook geen wonder dat het merk steeds bekender is geworden. Princess is, kortom, een nieuwe klassieker.

Als je Princess in nood is...

Een bijkomstigheid van de veelzijdige Princess apparaten is dat je er vanzelf nogal afhankelijk van wordt. Dat kan nadelig zijn als er iets kwijt of kapot blijkt te zijn, want ineens moet je al die handige snelle handelingen weer ouderwets en tijdrovend met de hand gaan doen! Dan kun je je wellicht danig in de steek gelaten voelen door je keukenhulpje en misschien zelfs de neiging krijgen om naar de winkel te snellen om een nieuw Princess apparaat, maar in veel gevallen kun je een onderdeel of accessoire gewoon los nabestellen. Bij Fiyo, de compleetste onderdelenwinkel online! Wij hebben een ruime selectie Princess onderdelen voor verscheidene apparaten en daarnaast een flink aantal handige accessoires waarmee je de inzetbaarheid van jouw apparaat nog kunt verruimen ook. Voor je het weet blijft er voor jouzelf niets meer over om te doen in de keuken - al hou je daar dus des te meer tijd door over voor allerlei gezellige dingen.

Het belang van goed onderhoud

Maar wie echt van zijn Princess houdt, koestert haar, en dat betekent vooral grondig onderhoud. Dat voorkomt ook dat je bij ons iets moet bestellen (oeps) maar verlengt wel de levensduur van jouw fijne keukentoestel. Spoel daarom altijd alles grondig na bij elk gebruik, reinig de oppervlakken die gevoelig kunnen zijn voor schimmel- of roestvorming. En we zeggen dit niet om je iets aan te smeren, maar zorg dat bijvoorbeeld snijmessen vervangen worden voor ze bot worden. Botte snijmessen zorgen ervoor dat je motor harder moet werken, met alle gevolgen van dien! Wees dus lief voor je Princess, dan koestert ze jou ook.

Welk Princess apparaat heb ik?

Er zitten natuurlijk grote verschillen tussen de vele merken en modellen Princess apparaten, en niet elk onderdeel dat in de ene past, zal bij een andere horen. Om het juiste onderdeel voor jouw apparaat te kunnen vinden, heb je eerst het typenummer nodig. Dit nummer is meestal te vinden op de sticker van het apparaat en bestaat uit een combinatie van enkele cijfers en letters. Nadat je het juiste type hebt geselecteerd krijg je alle onderdelen en accessoires te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat. Je kunt ook direct op onderdeel zoeken, door in de linkerkolom op categorie te selecteren of in het zoekveld boven elke pagina in te vullen wat je wil vinden. Bij ieder onderdeel wordt aangegeven voor welke types het geschikt is. Vaak zijn dit meerdere types.

Princess onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!