Privacy policy Fiyo.nl

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens (oftewel persoonsgegevens) verwerkt. Het is voor Fiyo van groot belang om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook met zorg verwerkt en beveiligd.


Bij de verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken;/li>
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;/li>
  • je eerst expliciet toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin dat vereist is;/li>
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;/li>
  • je de mogelijkheid bieden om jouw persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen./li>

Fiyo is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij je uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.fiyo.nl. Lees deze informatie zorgvuldig. Als je vragen hebt, of wil weten wat we dan precies van je bijhouden, neem dan contact op met ons.


Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te handelen. Dit zijn persoonsgegevens die wij aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook ontvangen wij informatie over de betaling bij je bank of creditcardmaatschappij.

De gegevens die wij hiervoor gebruiken zijn jouw e-mailadres, telefoonnummer, ip-adres, factuuradres en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat jouw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.


Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel is registratie vereist. Bij het aanmaken van een account vragen wij je informatie over jezelf op te geven en een gebruikersnaam te kiezen. Daarmee maken wij een persoonlijk account, waarop je kan inloggen met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres en telefoonnummer. Dit doen wij enkel wanneer jij ons hiervoor toestemming geeft. Wij bewaren deze informatie tot het moment dat je jouw account opheft.

Wij bewaren deze informatie om het jou in de toekomst makkelijker te maken. Wanneer je een account aanmaakt hoeft je bijvoorbeeld niet telkens je NAW-gegevens in te vullen wanneer je een bestelling plaatst. Scheelt weer tijd. Je kunt via ‘account’ alle informatie aanpassen wanneer jij dat wil.


Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kan je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Wij gebruiken dan jouw naw-gegevens en e-mailadres. Deze informatie hebben wij nodig om in contact met je te komen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat jij tevreden bent met onze reactie. We bewaren deze informatie tot zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kan afmelden. Via ‘account’ kan je dit ook doorgeven.

Jouw e-mailadres wordt alleen met toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat jij het abonnement opzegt.


Verstrekken aan derden

werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Reclame

Wij willen je graag op de hoogte houden over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail;
  • via social media.

Je kan op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Ook kan je ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via ‘account’ kan je dit ook doorgeven.


Locatiegegevens

Mocht het nodig zijn, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van je verzamelen. Hiervoor vragen we op het moment zelf om toestemming.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar hebben wij geen controle over. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder.


Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of jij deze leuk vindt.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).


Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.


Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat jij die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat jij ons weer bezoekt. Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen wij je vragen om akkoord te geven voor het gebruik van deze cookies.
Je kan via jouw eigen browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.


Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.


Functionaris voor gegevensbescherming

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet P. Celie en is bereikbaar per e-mail op [email protected] en per telefoon op 085-047 405.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat jij van eventuele wijzigingen direct op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Heb je vragen of wil je weten welke persoonsgegevens wij van je hebben? Neem dan contact met ons op.


Je hebt de volgende rechten:
  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen./li>
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben./li>
  • Het laten corrigeren van fouten./li>
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens./li>
  • Intrekken van toestemming./li>
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik./li>

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je van mening bent dat wij jou niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Fiyo
Ekkersrijt 1010
5692AA Son
[email protected]
0850474055

Laatstelijk bijgewerkt op: 18 juni 2018