Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Privileg onderdelen

Privileg Onderdelen

Privileg was vroeger een merk van het bedrijf Quelle en is nu onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Whirlpool. In Oostenrijk zijn de huishoudelijke apparaten van Privileg sinds het eerste kwartaal van 2011 weer te koop via het nieuw opgerichte bedrijf Quelle GmbH.

Privileg Onderdelen

Bij ons vind je de belangrijkste onderdelen voor je Privileg apparaat.
We hebben voor jou onderdelen voor je Privileg vaatwasser, wasdroger en ook de juiste stofzuigerzakken voor je Privileg stofzuiger.
Neem eens een kijkje in onze winkel om te zien of we hebben wat je zoekt.

Welk accessoire of onderdeel heb ik nodig?

Ben je niet helemaal zeker welk onderdeel bij je apparaat past? Dan raden we je aan om in onze winkel te zoeken op type-, model- of E-nummer van je apparaat. Dit nummer bestaat meestal uit letters en cijfers en vind je op de typesticker. Waar deze sticker zit, hangt af van het apparaat, model en de fabrikant. Als je de typesticker niet kunt vinden, hebben we op onze informatiepagina over het typenummer handige tips voor je. Daar leggen we uit waar je het typenummer bij verschillende apparaten kunt vinden.

Makkelijk en veilig online bestellen

Bij Fiyo doen we er alles aan om je in onze online winkel alles te bieden wat je nodig hebt aan onderdelen en accessoires voor het repareren, onderhouden en uitbreiden van je apparaten thuis. We verpakken je bestelling zorgvuldig en sturen het naar waar je maar wilt.
Veel mensen maken zich zorgen over de veiligheid van hun gegevens bij online aankopen. Bij Fiyo nemen we deze zorgen serieus. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende volledig veilige betaalmogelijkheden.
Heb je hulp nodig om het juiste artikel te vinden of heb je een andere vraag? Neem dan gewoon contact met ons op en we helpen je graag verder!