Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Professionele espressomachine onderdelen en accessoires

Alle professionele espressomachine merken (van a t/m z)

Espresso: de pure koffie

Elke Italiaan - toch de koffiekenners bij uitstek - zal het je vertellen: espresso, dat is pas échte koffie. Met zijn typerende volle smaak, rijke aroma en laagje crema vormt het de basis van veel andere speciaalkoffie's als cappuccino, macchiato, mocca en meer. Het speciale brouwproces van espresso zorgt voor de meest optimale caffeïne, wat een krachtig kopje geconcentreerde koffie oplevert. Weg met die waterige Hollandse pleur: een connaisseur drinkt alleen échte koffie!

Alles voor jouw espresso machine

Jij als horeca-ondernemer in hart en nieren weet dit als geen ander. En je onderhoudt daarom ongetwijfeld jouw espressimachine nauwlettend. Maar dan nog kan er iets aan beschadigen, afbreken of kwijtraken. Ja, daar sta je dan, met trappelende klanten aan je toog die allemaal een kopje van die heerlijke koffie willen op die speciale manier waarop enkel jij de espresso kunt bereiden. Gelukkig ben jij slim en handig en kom je al snel uit bij fiyo, de compleetste webshop voor electronische apparaat onderdelen van Nederland. Wij sturen jou met alle liefde de onderdelen of accessoires op die vervangen moeten worden. Een paar klikken, afrekenen, de bestelling in ontvangst nemen en wat herstelwerk, en de espresso kan weer opgediend worden.

Welk espresso apparaat heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw espressomachine te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij espresso apparaten staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de espressomachine onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Espressomachine accessoires of onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer