Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Industriële hogedrukreiniger onderdelen

Kies het merk van jouw hogedrukreiniger

Industriële warmwater- en koudwater hogedrukreinigers

Voor sommige mensen is de hogedrukreiniger dat ding in de schuur, waar op zondag eens lustig de tuintegels mee schoongespoten worden. Maar jij hebt niets aan die consumentmodelletjes. Daar krijg jij bij wijze van spreken jouw schoenzolen nog niet mee schoon. Voor de echte industriële reiniging is meer kracht nodig, of een machtige heetwaterpomp. Misschien heb je grote voertuigen of industriële vloeren te reinigen, of misschien moet de hygiëne tot het uiterste nageleefd worden. Hoe dan ook, de reguliere thuis-hogedrukreiniger, die mag van jou in de schuur blijven. Jij zoekt een hogedrukreiniger voor het échte werk. Dat zijn volledig andere machines, en dat begrijpen wij bij Fiyo 100%.

Kärcher hogedrukreinigers voor professioneel gebruik

Daarom dat je op onze webshop het meest complete aanbod van onderdelen voor Kärcher hogedrukreinigers voor professioneel gebruik aantreft. In een volledig eigen productsegment, zodat jij zeker weet dat het om onderdelen voor een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik gaat. Een industriële reinigingsmachine bezit men niet voor de grap, dus moet je snel en betrouwbaar weer aan de slag kunnen. Juist daarom heb jij een Kärcher hogedrukreiniger genomen, want deze machines zijn robuust en betrouwbaar. Maar je zocht niet op onderdelen voor de industriële hogedrukreiniger als jouw apparaat nog als nieuw aan de slag is, vermoeden we. Dan zal er wellicht iets kapot of afgebroken zijn, of kwijtgeraakt. Misschien is er iets verstopt door kalkaanslag, het kan natuurlijk allemaal gebeuren. Geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven, en zeker niet bij industrieel gebruik, maar we kunnen wel helpen het leven van jouw hogedrukreiniger wat te verlengen. Scheelt toch in de kosten uiteindelijk!

Hogedrukreiniger accessoires en onderhoud

Of zocht je juist accessoires om de bruikbaarheid van jouw hogedrukreiniger te verruimen? Dan bieden we natuurlijk ook bijvoorbeeld verschillende oppervlaktereiniger modellen, of opzetlans modellen voor allerlei toepassingen - van chassis reinigers tot flexibele sanitair-spuitlanzen, van krachtige spuitstukken tot ergonomische handgrepen - zodat de toepassingen van jouw reinigingspomp alleen maar breder worden. Want dat apparaat heeft ongetwijfeld wat gekost en daar wil jij wel optimaal gebruik van maken. Of het nu om een inbouw (stationaire) hogedrukreiniger gaat, of een warmwater- of koudwater-model, of zelfs om een cage model waarmee industrieel schoon- en kaalgestript mee wordt, door onze nauwe samenwerking met Kärcher bieden we voor veel verschillende typen industriële hogedrukreiniger precies de producten die jij zoekt.

Welke hogedrukreiniger heb ik?

Je hebt wel het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw hogedrukreiniger te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de hogedrukreiniger onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer