Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Professionele Koffiemolen onderdelen

Of kies een categorie
Alle professionele koffiemolen apparaat merken (van a t/m z)

Gaat er iets boven vers gemalen koffie?

Koffie, dat is voor u als rechtgeaarde horeca-ondernemer geen bakkie instant oplos pleur. Dat is échte koffie. Koffie van heerlijke, speciaal gebrande bonen, vers uit de koffiemolen de machine in. U maken ze niets wijs met voorgemalen koffiepoeder en andere troep: koffie, dat komt van de koffieboon. Daarom pronkt er trots in uw zaak een écht koffiezetapparaat, dat ter plaatse de koffiebonen door de molen haalt en begrijpt wat u bedoelt met échte koffie. Om van te genieten, om met trots te serveren. Om te verbazen.

Alles voor uw koffiemolen apparaat

Voor horeca-ondernemers als u is er dan ook geen grotere ramp te bedenken dan dat het koffiezetapparaat kapot gaat. Weg koffie! Maar u zou niet zover zijn gekomen in het leven zonder een beetje handigheid en slim zakelijk denken. Dan komt u al snel uit bij Onderdelenwinkel.nl, de compleetste webshop voor electronische apparaat onderdelen van Nederland. Wij sturen u met alle liefde de onderdelen of accessoires op die vervangen moeten worden. Een paar klikken, afrekenen, de bestelling in ontvangst nemen en wat herstelwerk, en u schenkt weer koffie als voorheen.

Welke koffiezetappararaat heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw koffieapparaat te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij koffie apparaten staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de koffiezetapparaat onderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Koffiezet accessoires of onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste koffiebereiding onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw koffieapparaat op het door u gewenste adres af.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer