Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Professionele filter koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Alle professionele filter koffiezetapparaat merken (van a t/m z)

Filterkoffie, het klassieke bakkie troost

Het kan toch bijna niet Nederlandser dan de klassieke mok met dampend hartverwarmende filterkoffie. Zo'n prachtige koffiekan met klotsend erin dat vers gebrouwen goedje dat de glimlach op het gezicht van uw klanten tovert. Even alleen met hun koffie: het kan zoveel doen voor hen, voor u én voor uw omzet. En net als dat u dan niet zonder koffiefilter moet komen te zitten, mag er ook niets met uw koffiezetapparaat gebeuren.

Alles voor uw filterkoffiezetapparaat

Dat rustmomentje is dus cruciaal voor uw horeca onderneming, en niets mag dit in gevaar brengen. Als er dus iets met uw filter koffiezetapparaat gebeurt, kunt u gelukkig bij Onderdelenwinkel.nl, de meest complete electronica onderdelen webshop van Nederland, met een paar snelle klikken gewoon het onderdeel of accessoire bestellen dat u zoekt. Sterker: u kunt er gewoon ook meteen een reserve koffiekan en een aantal doosjes koffiefilters bij bestellen, dan is dat ook meteen opgelost, en de verzendkosten blijven toch hetzelfde. Tel uit uw winst!

Welk koffiezetapparaat heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw koffiezetter te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij koffie apparaten staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de koffiezetapparaat onderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Koffiezet accessoires of onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste koffiebereiding onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw koffieapparaat op het door u gewenste adres af.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer