Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Professionele filter koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Alle professionele filter koffiezetapparaat merken (van a t/m z)

Filterkoffie, het klassieke bakkie troost

Het kan toch bijna niet Nederlandser dan de klassieke mok met dampend hartverwarmende filterkoffie. Zo'n prachtige koffiekan met klotsend erin dat vers gebrouwen goedje dat de glimlach op het gezicht van je klanten tovert. Even alleen met hun koffie: het kan zoveel doen voor hen, voor jou én voor jouw omzet. En net als dat je dan niet zonder koffiefilter moet komen te zitten, mag er ook niets met jouw koffiezetapparaat gebeuren.

Alles voor jouw filterkoffiezetapparaat

Dat rustmomentje is dus cruciaal voor je horeca onderneming, en niets mag dit in gevaar brengen. Als er dus iets met jouw filter koffiezetapparaat gebeurt, kan je gelukkig bij Fiyo.nl, de meest complete electronica onderdelen webshop van Nederland, met een paar snelle klikken gewoon het onderdeel of accessoire bestellen dat je zoekt. Sterker: je kunt er gewoon ook meteen een reserve koffiekan en een aantal doosjes koffiefilters bij bestellen, dan is dat ook meteen opgelost, en de verzendkosten blijven toch hetzelfde. Tel uit je winst!

Welk koffiezetapparaat heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw koffiezetter te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij koffie apparaten staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als je het typenummer gevonden heeft kan je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de koffiezetapparaat onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Koffiezet accessoires of onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag bij het bestellen van de juiste koffiebereiding onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kan je meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer je de bestelling hebt ontvangen. Wij leveren de bestelde onderdelen voor je koffieapparaat op het door jouw gewenste adres af.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer