Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Rechte slijpmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw rechte slijpmachine

Alle rechte slijpmachine merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Het verschil tussen rechte slijpmachine en haakse slijptol

Het verschil tussen de bekende haakse slijpmachine en de rechte zit in de stand van de slijptol. Bij de haakse staat die, tja, haaks, oftewel slijpt die 'langs' de richting van het apparaat. Bij de rechte slijpmachine staat de slijptol voorop 'recht' op het apparaat. Dit betekent dat de slijptol beter geschikt is voor sommige taken, maar het apparaat is iets minder bekend en populair dan de haakse slijptol, die veel voor het groffe werk ingezet wordt. De rechte slijper kan gebruikt worden voor slijpen, polijsten, afbramen, fijnslijpen en meer en wordt ook wel eens als handfrees gebruikt. Het apparaat is zeer geschikt voor metaal maar ook wel gebruikt voor kunststof of hout.

Onderdelen voor rechte slijper

Het is onvermijdelijk dat zelfs bij dit handige apparaat wel eens iets stuk kan gaan. Natuurlijk zal de slijpschijf slijten, maar ook een schakelaar kan kapot gaan, een opzetborstel breken, de spanmoer kan kwijtraken, noem maar op. Gelukkig heeft de meest complete webwinkel voor onderdelen van apparaten in en rond het huis, Fiyo, alles in huis dat jouw rechte slijpmachine nodig kan hebben. Zo kun je eenvoudig bij ons bestellen wat jij nodig hebt, en wij sturen het zo snel mogelijk aan jou op. Voor je het weet kunt jij weer verder met jouw slijpmachine!

Welke rechte slijpmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw slijptol, moet je eerst even op het merk van jouw rechte slijper klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw slijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer