Zelf jouw apparaat repareren

Zelf repareren

Zelf repareren: het is meestal een stuk goedkoper dan een volledig apparaat bestellen. Vaak is het ook goedkoper dan het bellen van een monteur. Kortom: in veel gevallen kunt u er geld mee besparen. Bovendien is het goed voor het milieu!

Handige tips en advies

Natuurlijk is het wel zaak dat u weet wat u moet doen. En of het wel zo eenvoudig op te lossen is. Voor veel apparaten hebben we hier wat eenvoudige reparatie-adviezen en onderhoudstips op een rijtje gezet. Dus zoekt u hulp voor reparatie en onderhoud van uw wasmachine of vaatwasser, of wilt u weten hoe u uw fornuis goed schoon kunt maken, dan kijk zeker even tussen deze adviezen. Regelmatig breiden we ons advies uit, dus kijk zeker af en toe terug.

Zelf een tip?

En heeft u zelf een aardige reparatietip voor ons? Meld het dan ook gerust! Bijvoorbeeld via onze Facebook-pagina of ons speciale Twitter-account.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer