Reparatie instructie video's

Overzicht van onze instructie-video's

Reparatie instructie video's

Wij geloven bij Onderdelenwinkel.nl dat de wereld én uw portemonnee beter af zijn als apparaten een langer leven gegund wordt door simpelweg defecte onderdelen te vervangen. Omdat we begrijpen dat niet iedereen wellicht even technisch is aangelegd, doen we ook onze best om zoveel mogelijk informatie en instructies te voorzien hoé u verschillende onderdelen vervangt. Daar kunnen we natuurlijk veel woorden aan vuil maken, maar soms is het makkelijker om het even voor te doen.

Handige instructie video

Daarom zijn enkele van onze medewerkers inmiddels begonnen met het opnemen en online plaatsen van handige instructie video's, waarin ze laten zien hoe eenvoudig uw reparatie zou kunnen zijn. In sommige gevallen zult u zien dat het simpelweg iets op z'n plaats klikken of losschroeven is. Sommige andere onderdelen zijn wat ingewikkelder, maar zolang u de instructies in deze video's volgt, is het onderdeel op de gemakkelijkste en veiligste manier vervangen voor u het weet.

Zelf een tip?

En heeft u zelf een aardige reparatietip voor ons? Meld het dan ook gerust! Bijvoorbeeld via onze Facebook-pagina of ons speciale Twitter-account.