Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Rijstkoker onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw rijstkoker

Of kies een categorie
Alle rijstkoker merken (van a t/m z)

Rijstkoker: luxe of handig?

Weet je nog, voor jij een rijstkoker had, dat het misschien een tikje decadent of overdreven leek? Een pan is immers voldoende, met een beetje zout in het water, hoppakee, de rijst koken. Okee, je moet erbij blijven zodat het niet overkookt. En aankoekt. Of een houten lepel moeten opofferen die voor jou de rijst bewaakt. Eigenlijk, achteraf gezien, was het maar een boel gedoe, dat rijst koken met een pan. Gelukkig heb jij nu de rijstkoker. Die klaart dat klusje in een handomdraai voor jou en jij hoeft er niet eens naar om te kijken. Aan, wachten, hoppakee, rijst. Ideaal eigenlijk.... geef toe, je wil toch niet meer terug naar pan en water? We rijden toch ook niet meer met paard en wagen rond, immers.

Rijstkoker onderdelen

Ja, en dan is ineens jouw rijstkoker kapot... Of zoek je misschien extra accessoires voor jouw rijstkoker? Geen paniek, en je hoeft ook niet onmiddellijk naar de winkel te rennen voor een nieuwe. In veel gevallen is het probleem prima te verhelpen door een onderdeel te vervangen. Klik daarom snel door ons assortiment. Voor verschillende merken en types rijstkoker hebben wij een uitgebreid assortiment aan vervangende onderdelen. Zit jouw merk, jouw type rijstkoker of het gewenste onderdeel niet in ons online aanbod? Neem dan zeker ook even contact op met onze service desk met jouw vraag, want we kunnen via onze leveranciers vaak nog meer onderdelen bestellen dan wat online beschikbaar is. Dus: werkt jouw rijstkoker ineens niet meer, niet getreurd, en wacht nog even met het afstoffen van die oude kookpan... Bestel gewoon snel jouw onderdeel, het is zo gebeurd!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer