Robotmaaier onderdelen

De robotmaaier, steeds normaler

Net als de robotstofzuiger duikt deze ook steeds meer her en der op: de robotmaaier. Dit handige kleine apparaat pakt de wildgroei in jouw gazon aan terwijl jij lekker in de zon iets anders doet. De meeste typen robot grasmaaier gaan 'slim' met jouw gazon om en onthouden waar ze al wel en niet gemaaid hebben. Dapper kortwiekt hij de lange grashalmen en als de robotmaaier accu leeg is, rijdt hij zelf terug naar de oplader.

Slim en automatisch gras maaien

Deze apparaatjes hebben natuurlijk allemaal slimmigheden om te voorkomen dat de grasmaaier robot bijvoorbeeld de speelbal van je hond, of lastig tuinafval zoals takken en stenen, probeert te snoeien. Vaak hebben ze een veelvoud aan sensoren, of een afstandsbediening, waarmee jij de robotmaaier eenvoudig bijstuurt als deze bijvoorbeeld dreigt te dicht bij jouw bloemplantsoen te komen.

Uw tuinonderhoud maatje houdt jouw gazon op maat!

Dit lieve tuinonderhoud vriendje moet natuurlijk wel een beetje gekoesterd worden zodat hij al het vervelende werk moeiteloos voor jou blijft doen. Dus moet er nog wel eens een onderdeeltje, zoals bijvoorbeeld het hakmes, of de accu, vervangen worden. Heeft de oplader in net teveel nattigheid gestaan? Dan hoeft niet meteen de hele robotmaaier bij het afval, maar kun je die ook gewoon bij ons los bestellen.

Robotmaaier onderdelen en accessoires bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer