Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Robotstofzuiger onderdelen

Kies het merk van jouw robotstofzuiger

Lang leve de robotstofzuiger!

Voor de robot stofzuiger op de markt kwam, zag menigeen enorm op tegen het stofzuigen. Dat logge apparaat uit de kast pakken, aansluiten, en dan geestdodend alles af met die op-en-neerschuivende zuigmond. Zeker bij warm weer, of als jij wel wat beters te doen hebt, werd dit klusje makkelijk uitgesteld. Maar inmiddels zijn we een stukje verder de moderne tijd in en het is allang geen vreemd verschijnsel meer: een stofzuiger die op een vast tijdstip zichzelf aanzet, heel het huis kalmpjes rondrijdt om al het vuil op te zuigen, en zichzelf daarna terug in de oplader parkeert. Ideaal!

Robot stofzuiger onderdelen van vele merken

Natuurlijk vervangt de robotstofzuiger niet zomaar volledig de stofzuiger. Dit apparaat is in feite een zelfrijdende kruimeldief maar ruimt op die manier toch wel veel klein vuil op. En door de steeds slimmere sensoren op deze apparaten, rijdt hij onder meubels en kasten door waar de gewone stofzuiger niet eenvoudig kan komen. Met diezelfde sensoren ontwijkt de kleine robotzuiger ook obstakels waar hij anders misschien door beschadigd zou worden. Maar natuurlijk kan er altijd iets mis gaan: geen enkel elektrisch apparaat is het eeuwige leven beschonken. Dan is het fijn om te weten dat veel onderdelen van de robotstofzuiger eigenlijk vrij gemakkelijk te vervangen zijn. Kwestie van bestellen, oude onderdeel eruit, nieuwe onderdeel erin - in veel gevallen toch. En Fiyo is de compleetste webshop om onderdelen voor jouw robotstofzuiger bij te bestellen!

Populaire robotstofzuiger onderdelen

We merken zelf dat er naar bepaalde onderdelen heel veel vraag is. Als een bepaald robotstofzuiger onderdeel veel gekocht wordt, richten we vanzelfsprekend ook onze voorraad zo optimaal mogelijk in en bieden we deze aan jou aan tegen de scherpste prijzen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een filter voor de robotstofzuiger, want die wordt natuurlijk vaak vervangen. Maar evenzogoed kan het zijn dat het oplaadstation of de adapter hiervan veel gezocht wordt, dan regelen we dat deze zo optimaal mogelijk voorradig zijn. We willen jou immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Zoek je echter een ongewoon onderdeel van jouw robotstofzuiger, dan kun je dat ook speciaal via ons contactformulier aanvragen. We gaan dan via de leveranciers voor jou op zoek naar dit onderdeel. Kortom, jij bent hier aan het juiste adres voor het compleetste robotstofzuiger onderdelen assortiment!

Welke robot stofzuiger heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke robotstofzuiger, moet je eerst even op het merk van jouw huishoudelijke vriendje klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw robot stofzuiger.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

  • Op zoek naar robotstofzuiger onderdelen?

    Op zoek naar robotstofzuiger onderdelen?

    Was hij enkele jaren geleden nog een staaltje science fiction, inmiddels rijdt hij al in veel huishoudens rond: de robotstofzuiger. Dit steeds slimmer ontworpen apparaatje toert kalmpjes zijn rondjes door uw huishouden wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld als u slaapt of op het werk bent, en ruimt al uw stof en vuil voor u op. Waarna hij zich weer zelf in zijn oplader terug parkeert. Als het ding echter iets breekt, of de oplader of adapter gaat kapot, of de afstandsbediening is kwijtgeraakt, niet getreurd: Fiyo.nl, de grootste en compleetste onderdelen webshop van Nederland, biedt nu ook onderdelen voor de populairste robotstofzuiger merken aan! We hadden natuurlijk al robotstofzuiger onderdelen... Dit is niet helemaal nieuws, dat heeft u scherp gezien. We boden reeds onderdelen aan voor het merk iRobot, bekend van de oer-robotstofzuiger Roomba. En ook voor de robotstofzuiger-modellen van Dirt Devil hadden we onderdelen in de aanbieding. We kregen echter zoveel verzoeken en aanvragen voor onderdelen voor overige merken, dat we ons aanbod fors hebben uitgebreid. U vraagt, wij bieden, zo gaat dat immers! Dus de populaire robotstofzuiger modellen van LG, Samsung en Miele zijn nu aan dit assortiment toegevoegd. En maak u niet ongerust, we hebben u goed begrepen: ook onder andere Philips en Ariete gaan hier nog bij komen. Update: inmiddels zijn Philips, Ariete en nog meer merken toegevoegd. Dus voor zoiets eenvoudigs als een nieuw filter, maar ook voor extra virtuele muren of vervangende borsteltjes kunt u vanaf heden bij ons terecht. Bent u al lief voor uw...

    Lees meer

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer