Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Rowenta onderdelen

Alles van Rowenta, Enjoy Technology!

De Duitse fabrikant Rowenta werd opgericht in 1884 en is maakt sinds 1988 deel uit van de wereldwijde Franse Groupe SEB. Het bedrijf is een fabrikant van kleine huishoudelijke apparaten. In de vroege jaren 1920 werden Rowenta's eerste luxe elektrische huishoudelijke apparaten voor het eerst geproduceerd zoals strijkijzers, koffiezetapparaten en ketels. Onderdelen van apparaten van het merk Rowenta voor zowel jouw stofzuiger, koffiezetapparaat of epileerapparaat vind je terug in onze online webwinkel.

Welke stofzuigerzakken heb ik nodig voor mijn Rowenta?

Om te achterhalen welke stofzuigerzakken in onze webwinkel geschikt zijn voor jouw Rowenta stofzuiger, dien je eerst op zoek te gaan naar het typenummer van het apparaat. Het typenummer bevat verschillende letters en cijfers en is te vinden op verschillende plekken. Ook kan je stofzuiger een naam hebben als typenummer, zoals Compacteo Ergo. Klik hier om gemakkelijk het typenummer van jouw Rowenta te vinden! Gevonden? Zoek dit nummer op in het linkerkolom en klik erop. Nu zie je alleen de onderdelen van Rowenta die bij jouw apparaat horen! Vergeet je de filter van je stofzuiger niet ook eens in de zoveel tijd te veranderen?

Fiyo, de webshop voor witgoed onderdelen

Bij ons vind je het meest complete online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie en onderhoud van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen. Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.

Fiyo helpt je graag verder!

Vind je het onderdeel of accessoire niet dat je zoekt? Geen zorgen! We hebben een team van product experts zitten om jouw vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product. Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor je uit!