Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Schaub Lorenz onderdelen

Schaub Lorenz onderdelen

Schaub Lorenz heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1880, toen het werd opgericht door Carl Lorenz in Berlijn als C. Lorenz AG. Het bedrijf was een pionier op het gebied van radio- en communicatietechnologie, inclusief de vroege productie van radio-ontvangers en navigatiesystemen voor vliegtuigen. In de jaren '30 werd het overgenomen door het Amerikaanse bedrijf International Telephone and Telegraph (ITT) en uiteindelijk omgevormd tot Standard Elektrik Lorenz (SEL) in 1958. Tegenwoordig is Schaub Lorenz vooral actief als licentiemerk, waarbij het bedrijven in staat stelt om onder zijn naam producten te produceren en verkopen. Deze benadering helpt kleinere bedrijven om snel marktaandeel te winnen door gebruik te maken van de gevestigde merkwaarde van Schaub Lorenz​. 

Onderhoud en reparaties eenvoudig gemaakt

Is je vaatwasser niet meer zo efficiënt of je wasmachine iets minder stil? Geen zorgen, met de juiste Schaub Lorenz onderdelen van Fiyo kun je vaak zelf een oplossing bieden zonder direct een monteur te hoeven bellen. De onderdelen die je bij ons vindt, van filters en pompen tot verwarmingselelementen en deurrubbers, zijn beschikbaar in zowel originele als alternatieve varianten, zodat je altijd een keuze hebt die past bij je behoeften en budget.

Vind eenvoudig het juiste Schaub Lorenz onderdeel

Heb je een onderdeel voor je Schaub Lorenz apparaat nodig? Begin bij het typenummer van je Schaub Lorenz apparaat. Dit nummer vind je meestal op een typeplaatje dat ergens op of in het apparaat is geplaatst, afhankelijk van het type apparaat. Zo zit bij wasdrogers het plaatje vaak achter de deur of aan de achterzijde, terwijl je bij koelkasten meestal aan de binnenkant bij de groentelade moet zijn​​.

Waarom onderdelen bestellen bij Fiyo?

Waarom zou je je Schaub Lorenz onderdelen bij Fiyo bestellen? Eenvoudig: wij bieden een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires, ondersteund door uitstekende klantenservice. Ons doel is niet alleen om je de onderdelen te leveren die je nodig hebt, maar ook om je te voorzien van alle informatie en ondersteuning voor het zelf repareren van je apparatuur. Dit bespaart niet alleen geld, maar verlengt ook de levensduur van je apparaten en helpt mee aan een beter milieu.

Schaub Lorenz onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis ✔ Ook veilig achteraf betalen ✔ Sinds 1978 jouw specialist