Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Schrobmachine onderdelen

Kies het merk van jouw schrobmachine

Of kies een categorie

Als je schrobmachine je dierbaar is

Niet iedereen heeft zomaar een schrobmachine in de berging staan. Maar die hebben het allemaal mis, weet jij toevallig. Als het erop aankomt om lastig vuil schoon te maken, ga jij niet op handen en knieën je ellebogen kapot schrobben voor een stomme vlek. Jij bent veel slimmer dan die vlek: je laat gewoon je schrobmachine het werk doen. In een paar simpele toeren schrobt hij moeiteloos die rotvlek weg en ziet alles er weer netjes uit. En dan denk je ongetwijfeld even aan al die mensen die geen schrobmachine hebben in hun huishouden. Kun je het nalaten om even te lachen om hoe slim jij bent dat je er wel een hebt? Wij begrijpen het volledig: het kan soms verdraaid handig zijn, zo'n schrobmachine in huis, dat heb jij goed bekeken.

Tips om je schrobmachine zo lang mogelijk mee te laten gaan

Er kan niet zo heel veel kapot aan een schrobmachine zonder dat je het apparaat beter als geheel kunt vervangen. Eenvoudige dingen als schakelaars en kabels worden vaak door de fabrikant niet los verkocht. Die bieden we dan ook niet aan. Wat Fiyo wel voor je aanbiedt: de benodigde schrobdoeken en schoonmaakmiddelen! Want zolang je de doeken regelmatig ververst en de juiste (slimme) schoonmaakproducten toepast, hoeft het apparaat veel minder hard te werken. Het is immers vooral ontworpen om optimaal te functioneren met een schoon doek en het juiste product. Zolang je dat tijdig vernieuwt, zal je schrobmachine slechts minimale slijtage ondervinden en dus lang meegaan.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer