Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Schulthess onderdelen

Kies jouw Schulthess apparaat

Onderdelen Schulthess

Schulthess, industriële topkwaliteit uit Zwitserland

Al zo vroeg als 1904 ontwikkelde deze Zwitserse marktleider voor industriële- en thuis-wasmachines en -wasdrogers haar eerste wasmachine. Het bedrijf had er toen zelfs al zestig jaar ervaring als tinnegieterij op zitten, en het succesverhaal moest nog maar beginnen. Technologisch lagen de robuuste apparaten van Schulthess steeds ver voor - van de wasmachine die met ponskaarten bestuurd werd in 1949, naar de microprocessor in 1978, ga zo maar door. Schulthess is innovatief zonder de krachtige reiniging en onverwoestbare topkwaliteit te verliezen die haar apparaten kenmerkt, zowel voor allerlei bedrijfstoepassingen als voor thuis. Omdat de modellen wasmachine voor thuisgebruik eigenlijk zelden iets mankeren, biedt dé onderdelen webwinkel voor professionele ondernemers, Fiyo, een breed assortiment reserve onderdelen voor het intensievere gebruik van Schulthess industriële wasmachines en wasdrogers.

Als er iets mis gaat met jouw Schulthess wasmachine

Het zal maar gebeuren: de Schulthess wasmachine en/of wasdroger is het onmisbare hart van jouw onderneming, en plots is hij kapot. Schulthess is enorm populair bij ondernemingen waar grote volumes wasgoed in omgaan, zoals hotels, ziekenhuizen, wasserettes, sauna's, maar zelfs brandkazernes en kleinere bedrijven als bakkerijen, kapperszaken of garages, waar vooral de grondige reiniging van enorm belang is. Zo'n onmisbaar apparaat mag eigenlijk nooit iets mankeren! Maar ja, een elektrisch apparaat is en blijft precies dat, en daar gaat vroeg of laat wel eens iets aan stuk. Of er breekt iets af, of een van je employees heeft iets kwijtgemaakt. Die dingen gebeuren, maar vervelend zijn ze wel. Gelukkig hoef je niet meteen een dure monteur te gaan bellen of allerlei service contracten aan te gaan: veel dingen kun je immers zelf ook gewoon oplossen. Kom, zo'n onderdeeltje vervangen, jij hebt toch al voor hetere vuren gestaan? Een echte slimme ondernemer, die stroopt even zijn mouwen op en doet het zelf. Zo bespaar je veel geld, is de boel sneller weer in orde en kun jij weer verder.

Schulthess onderdelen bestellen

Bestel daarom eenvoudig bij Fiyo even snel het benodigde onderdeel. De compleetste onderdelen webwinkel van Nederland werkt direct met Schulthess samen als officiële partner en kan jou dezelfde topkwaliteit hierdoor leveren als je gewend bent van jouw eigen machine thuis. Wij versturen het razendsnel en zorgvuldig verpakt aan jou op. Je moet wel even uitzoeken wat het typenummer van jouw apparaat is, want dat maakt nogal uit of het onderdeel gaat passen of niet. Klik daarom hierboven op de wasmachine of wasdroger met het juiste typenummer, en je krijgt enkel te zien wat voor onderdelen en accessoires we voor jouw specifieke machine kunnen aanbieden. Staat je product er niet bij, of heb je een ander typenummer en wil je weten of we misschien een speciale bestelling voor jou kunnen plaatsen via onze vele leveranciers? Dan zit er een team van productspecialisten klaar om elke vraag die je als professional hebt, zo snel en accuraat mogelijk te beantwoorden. Dus staat jouw product er niet bij, vraag het ons gewoon en wij zoeken het meteen voor je uit!

Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer