Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Seb onderdelen

Over Groupe SEB

Groupe SEB is wereldwijd de nummer één in klein huishoudelijke apparatuur die zijn start maakte onder die naam in 1973. In 1977 bracht Groupe SEB de speciale eerste generatie thuisvideo gameconsole uit. Zij voeren vertrouwde merken met een uitstekende reputatie. Wereldwijd heeft Groupe SEB enkele tientallen vertrouwde merken en voor Nederland zijn het er vier: Moulinex, Rowenta, Krups en Tefal. Alle vier merken die zich hebben bewezen in kwaliteit, innovatie, en design. Wij leveren onderdelen voor jouw keukenmachine en snelkookpan tot aan onderdelen van jouw actifry van Groupe SEB.

Wat is mijn type SEB apparaat?

Zoek je een mengschoep of andere onderdelen voor jouw SEB actifry ? Dan is het handig om het typenummer van jouw apparaat te weten zodat je het juiste onderdeel bestelt. Weet je het typenummer niet? Wees gerust, door hier te klikken kun je makkelijk het typenummer gevonden krijgen! Geef dat nummer in de linkerkolom zodat je zeker weet dat je het juiste product geleverd krijgt.

Handige tips voor jouw SEB snelkookpan

Begint de handgreep van jouw SEB snelkookpan los te laten en ben je zo aan jouw apparaat gehecht dat je deze niet weg wilt doen, dan kun je voor onderdelen terecht in onze online webwinkel! Indien je de afdichting van jouw SEB snelkookpan nog nooit vervangen hebt, is het verstandig deze mee te bestellen. Waarom? Na verloop van tijd verslijt en droogt een afdichting uit. Daarom is het verstandig om deze iedere 1 à 2 jaar te vervangen.

Fiyo helpt je graag verder!

Komt je er niet uit na het zien van al die onderdelen? We helpen je graag naar het gewenste onderdeel! Ons team van product experts zit klaar om jou te helpen, dus neem gerust contact met ons op!