Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Sebo onderdelen

Kies jouw Sebo apparaat

Stofzuigerzak, filter en meer voor jouw Sebo stofzuiger

Opgericht door ingenieurs

In 1977 besloten Klaus Stein en Heinz Kaulig, twee technische ingenieurs, om een robuuste en betrouwbare stofzuiger met ongekend krachtige prestaties te bouwen. Stein zelf had al ervaring in deze richting, aangezien hij daarvoor nog bij het bekende bedrijf Vorwerk had gewerkt. Vanuit een fabriek in Donnersberg, Duitsland, werd het allereerste en nu legendarische Sebo stofzuiger model gelanceerd: de Sebo 350. Een stofzuiger die niet alleen ver zijn tijd vooruit was en in één klap de naam van het merk vestigde, maar die zelfs technische innovaties introduceerde die sindsdien industry standards zijn geworden voor bijna alle topkwaliteit stofzuigers.

Sebo: Duitse innovatieve technologie

Die lijn wordt tot op de dag van vandaag doorgetrokken. Een bedrijf dat opgericht is door Duitse ingenieurs, dat blijft uiteraard op het scherpst van de technologische schede opereren. De Sebo 350 stofzuiger werd een direct succes in horeca-omgevingen, met name grotere hotels, door de krachtige motor met toen ongeëvenaarde levensduur - de motor van deze Sebo stofzuiger bleef minstens 1000 uur non-stop functioneren, iets wat tot die tijd ondenkbaar was. Je kunt zien hoe dat van pas kwam in grote omgevingen met veel tapijten, zoals klassieke hotels, kantoren en schoolgebouwen. Deze industriële stofzuiger was ook de eerste met een van boven los te klikken stofzuigerslang, borstels die tot in de krapste hoekjes krachtig reinigden, een microfiber stofzuigerfilter van ziekenhuis-kwaliteit, een geïntegreerde tweede stofzuigerslang, en dat alles met die kenmerkende krachtige Duitse technologie als kloppend hart. Tot op de dag van vandaag is Sebo een van de wereldleiders op het industriële stofzuiger gebied.

Maar Sebo vond ook haar weg naar jouw huishouden

Ondanks het enorme succes van Sebo op de internationale commerciële schoonmaakmarkt, was de stap om deze krachtige apparaten in de huiselijke omgeving te introduceren ook relatief snel gemaakt. En wederom met innovaties die tegenwoordig of de standaard zijn voor andere stofzuigers, of nog altijd enkel gepatenteerd in een echte Sebo stofzuiger aan te treffen zijn. Zoals de Airbelt technologie, unieke schokbreker-technieken, computergestuurde borstelkoppen die de stofzuigermond geschikt maken voor elk vloeroppervlak, en nog veel meer. Met een Sebo heb je power en brains in jouw huishouden gebracht, zoveel is zeker!

Sebo stofzuigers vind je overal!

Je leest dit waarschijnlijk omdat je zelf een Sebo stofzuiger hebt. Dan verklappen we je even een paar interessante weetjes over dit prachtige stofzuigermerk. Daar kun je mooi de indruk mee maken naar vrienden en familie toe.

 • De verschillende Sebo stofzuiger modellen hebben allerlei prijzen in de wacht gesleept. Zo won dit innovatieve merk in recente jaren nog o.a. de prestigieuze IF Produuct Design Award (2011), de Independent Business Award (2011, 2012) en de Good Housekeeping Institute awards (2010, '11, '13, '14, '15 - wij weten ook niet wat er in 2012 gebeurde eigenlijk).

 • Bij wetenschappelijke metingen is gebleken dat de hoeveelheid stofdeeltjes die niet uitgefilterd waren door een Sebo stofzuiger, ongeëvenaard laag waren vergeleken met andere stofzuigers, en er waren geen huismijten of allergene stoffen meer aangetroffen. Als je zelf dus last hebt van allergieën of om andere redenen moet jouw huishouden zo hygiënisch mogelijk gehouden worden, zit je met jouw Sebo stofzuiger alvast goed!

 • SEBO is zelfs in de merknaam in feite heel technologisch, het is simpelweg een afkorting voor SEmigewerbliche BOdenpfledge oftewel semi-commerciële vloerreiniging. Spannender kunnen wij het ook niet maken...

 • Wist je dat... Sebo stofzuigers gebruikt worden:

  • in vrijwel alle beste vijfsterren hotels, zoals het Waldof Astoria in Berlijn, in de wereld?

  • in ziekenhuizen, laboratoria en andere omgevingen die echt extreem schoon en hygiënisch moeten zijn?

  • voor de rode loper van het Witte Huis?

  • doorheen heel Buckinham Palace?

  • om het tapijt van het Duitse Parlement schoon te houden?

  • voor unieke historische gebeurtenissen zoals de kroning van Koning Willem-Alexander enkele jaren geleden? Ook die blauwe loper naar het Paleis op de Dam werd gereinigd door, jawel, Sebo stofzuigers!

Ik kan mijn Sebo stofzuiger onderdeel niet vinden, help!

Om je optimaal van dienst te zijn, is het belangrijk dat je het typenummer van jouw Sebo stofzuiger opzoekt. Dit staat op een speciaal type-plaatje ergens op het apparaat - vaak onderop of op een zijkant. Als je het typenummer hebt gevonden, zoek je dat op in de lijst aan de linkerzijde nadat je hierboven op het apparaat hebt geklikt. De webshop toont dan alle producten die geschikt zijn voor het type Sebo stofzuiger dat jij bezit, zodat je zeker weet dat het passend zal werken.

Sebo onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!