Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Sharp onderdelen

Sharp onderdelen en accessoires

Sharp Electronics

Het Japanse electronica bedrijf Sharp werd opgericht in 1912. Het dankt haar naam aan de uitvinding van een van de oprichters, die een speciaal soort potlood uitvond: de "Ever-Ready Sharp Pencil". In de jaren '20 startte het bedrijf met de productie van radio's, en in de jaren '50 met TV's. Sharp Electronics staat inmiddels bekend om een breed scala aan huishoudhoudelijke apparaten en andere electronische apparaten.

Sharp onderdelen

Fiyo streeft doorlopend naar het grootste aanbod aan onderdelen, en daar horen natuurlijk ook topmerken als Sharp bij. Vandaar dat we voor veel Sharp apparaten, van magnetron tot vaatwasser, onderdelen aanbieden. Dus als je een onderdeel voor jouw Sharp apparaat zoekt, kijk dan snel in ons assortissement naar het juiste apparaat.

Welk Sharp apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Sharp apparaat jij bezit, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (als die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Sharp onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Onderdelen van Sharp nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!