Siemens onderdelen

Siemens onderdelen en accessoires

Alles van Siemens

Het Duitse bedrijf Siemens werd al in 1847 opgericht en kent dan ook een lange geschiedenis vol elektronische ontwikkelingen. Ieder huishouden beschikt tegenwoordig wel over een vaatwasser, wasmachine of koelkast van Siemens Nederland. Fiyo is partner van Siemens en heeft daarom een uitgebreid assortiment aan Siemens onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor alle Siemens onderdelen, bijvoorbeeld populaire types van Siemens als Siemens Porsche design en Siemens lady plus. We verkopen veel onderdelen van Siemens, vooral de koolborstel en bestekkorf zijn veel gevraagde producten.

Welk Siemens apparaat heb ik?

Om het juiste onderdeel voor jouw apparaat te vinden moet je het typenummer van jouw apparaat weten. De meeste typenummers bestaan uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers. Deze nummers worden ook wel typenummers of E-nummers genoemd. De nummers staan vermeldt op een typesticker of typeplaatje op uw apparaat. Deze stickers vind je vaak op een enigszins verborgen plek op jouw apparaat. Zo staan ze bij vaatwassers, wasmachines en wasdrogers vaak op de binnenkant of zijkant van de deur. Als je jouw typenummer weet, zoek hem dan links op deze pagina op. Dan krijg je direct alleen die onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Siemens onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 Siemens onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. Maar ook voor andere merken zoals Miele onderdelen. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!