Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Slagschroevendraaier onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw slagschroevendraaier

Of kies een categorie
Alle slagschroevendraaier merken (van a t/m z)

Verschil tussen een slagschroevendraaier en een schroefmachine

Het verschil tussen een schroefmachine en een (elektrische) slagschroevendraaier is te vergelijken met het verschil tussen een gewone boor en een klopboor: een hamer-mechanisme in de boor geeft extra schroefkracht en zet de schroefbit steviger in de schroevenkop. Hierdoor slijten schroefbitjes wel ietsje sneller maar het boren gaat krachtig (met een typerend hortend ratelgeluid erbij) dan met de gewone elektrische schroevendraaier, waar de kracht enkel uit de boorkop en de kracht van jouw handen komt. De slagschroevendraaier (in de volksmond ook wel boulonneuse genoemd) is dus vooral bedoeld voor het stevigere werk, al zijn er genoeg mensen die voor elk klusje deze krachtpatser erbij pakken en hun schroefmachine links laten liggen. En dat is niet vreemd, want je bent met lichter werk en de zekerheid dat de schroef er echt wel in gaat, er rap mee klaar. Zogezegd juist niet in een handomdraai! De technologie is gebaseerd op de handmatige slagschroevendraaier, waar men met een hamer op slaat waardoor het gereedschap zelf een draaibeweging op de schroef uitoefent.

Slagschroevendraaier onderdelen bestellen

Maar ja, zoals al gezegd, zelfs de stevigste bitjes krijgen wel een paar flinke tikken bij gebruik en kunnen dus vlug slijten. Zaak is dus om jouw collectie schroefbitjes regelmatig te vernieuwen. En ook de accu van de slagschroevendraaier heeft niet het eeuwige leven. Daarnaast zijn er verschillende accessoires waarmee jij de gebruiksmogelijkheden van jouw elektrisch gereedschap kunt uitbreiden. Of misschien kun je wel een goede reserve-accu gebruiken voor de grotere klussen? Je kunt voor alles wat er kapot aan kan gaan of waarmee jouw slagschroevendraaier breder ingezet kan worden, terecht bij de compleetste webshop van Nederland wanneer het aankomt op onderdelen voor elektronische apparaten in en rond het huis, Fiyo. Enkele handige muisklikken en we sturen het zo naar jou op!

Welke elektrische slagschroevendraaier heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische slagschroevendraaier, moet je eerst even op het merk van jouw schroefmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw slagschroevendraaier.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer